Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til team Handover & Review

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023
Banedanmark er i gang med en historisk udbygning af jernbanen. Med Infrastrukturplan 2035 regeringens vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen er der kommet endnu mere fart på opgraderingen af jernbanen.

Vi søger derfor en studentermedhjælper, der gennem dokumenthåndtering kan bidrage til fremdriften af vores spændende og vigtige program, Elektrificeringsprogrammet, som er en del af den grønne omstilling.

Bidrage til dokumenthåndtering i en projektorienteret organisation

Som studentermedhjælper i teamet Handover & Review kommer du til at understøtte vores dokumentkoordinatorer i enheden i forbindelse med håndtering og strukturering af vores mange dokumenter i projekterne og særligt i forbindelse med Elektrificeringsprogrammet. Du skal også være med til at skabe et godt overblik og være parat til at påtage dig administrative ad hoc-opgaver.

Teamet Handover & Review arbejder med at sikre at dokumentationen i projekterne i Anlægsprogrammer & Strøm lever op til og håndteres i henhold til de gældende rammer og regler, samt at vi fagligt understøtter projekternes medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen med projekterne og hjælper hinanden i teamet med at finde de rigtige løsninger. Vores organisationskultur er professionel med en uhøjtidelig omgangstone. Vi har en empatisk tilgang til hinanden og en positiv, løsningsorienteret indstilling til opgaverne.

Sans for struktur og koordinering

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse. Derudover har du en interesse for projekt- og processtyring og har lyst til at arbejde med dokumenthåndtering.

Som person er du struktureret og du formår at holde overblikket over dine opgaver. Du er ansvarsbevidst og detaljeorienteret og så går du til opgaverne på eget initiativ. Derudover er du god til at samarbejde med mennesker med forskellige baggrunde.

Som studenterhjælper er din arbejdstid ca. 15 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 132,84 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Andrea Weinberger Michelsen på tlf. 21 74 27 18. Send os dit CV og ansøgning, samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
25183275
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
05-12-2023
Kviknummer
LJA-85100057
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 25183275
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
05-12-2023
Kviknummer
LJA-85100057
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed