Gem annonce

Studentermedhjælper til Talent Acquisition - vær med til at finde de bedste talenter

TDC Net

Aarhus, Østjylland

Indrykket
02-04-2024

Vil du være med til at finde de bedste talenter til at skabe Danmarks digitale infrastruktur? Så bliv en del af Talent Acquisition & Development teamet i TDC NET.  

Vi er et lille dedikeret team, som er en del af People, Culture & Communication, og vores fornemmeste opgave er at tiltrække og understøtte dygtige medarbejdere og ledere.

Om jobbet

Vi er i Talent Acquisition en del af TA & Development teamet. Vi er 4 TA-medarbejdere, og vores opgave er at supportere de ansættende ledere på tværs af organisationen med at tiltrække og rekruttere. Du kommer til at indgå i et team, hvor vi prioriterer frihed under ansvar. Tonen er positiv, og vi samarbejder om både store og små opgaver, og du får ansvar for egne arbejdsområder.  

Hvad du vil bidrage med:

Du kommer til at arbejde med en række opgaver inden for rekruttering og særligt sourcing/search af kandidater. Helt kort vil du bidrage med at:

  • Source kandidater via blandt andet LinkedIn Recruiter
  • Telefonscreene kandidater og udarbejde shortlists
  • Kommunikere og koordinere med kolleger internt i HR samt ledere i forretningen i forbindelse med samtaler og håndtering af kandidater
  • Løse ad hoc-opgaver inden for rekruttering, employer branding, onboarding etc. efter behov

"Hvis du er motiveret af at finde og tiltrække dygtige talenter, er det her en rigtig god mulighed for at dygtiggøre dig. Som studentermedhjælper i Talent Acquisition er du en del af teamet og har masser af selvstændigt ansvar - og hjælp og sparring fra kollegerne, så du kan accelerere din udvikling. siger Talent Acquisition Partner Marianne Klercke

Om os

TDC NET leverer netværk, der forbinder os med hinanden og forbinder Danmark med hele verden. Vi er specialister i teknologiudvikling, data, analyse, projektledelse, partnerskaber, forretningsstrategi og teknik. Sammen bygger vi fremtidens digitale infrastruktur og sikrer, at den er tilgængelig for alle. Vi er i gang med en gennemgribende transformation mod at blive det ledende grønne techco i Danmark med kunden i fokus.

I People, Culture & Communication understøtter og driver vi transformationen i TDC NET med værktøjer, processer og projekter, så vi sammen med organisation og ledelse opbygger en formålsdrevet og værdibaseret kultur. Vi har ansvaret for alt People-relateret arbejde fra medarbejdere tiltrækkes og rekrutteres, trives, udvikles og til vi skilles på en ordentlig måde. 

Om dig

Vi forestiller os, at du er:

  • I gang med relevant en videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau
  • Motiveret af at jagte de rigtige profiler og lykkes med at levere på dine mål
  • God til at skabe overblik og struktur over opgaver, og samtidig også har blik for detaljer
  • En dygtig kommunikator, der kan tale med alle og er god til at formulere sig skriftligt på dansk og engelsk
  • Engageret, selvstændig og i stand til at være ansvarlig for et projekt fra start til slut

Arbejdstid er 20 timer/ugen i gennemsnit. Vi justerer løbende alt efter travlhed på dit studie.

Kontakt information:

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Marianne Klercke, Talent Acquisition Partner på telefon 20214224 eller mail mnpe@tdcnet.dk.

Arbejdssted:

Sletvej 30, 8310 Tranbjerg i Aarhus.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024.

Vi indkalder løbende til samtaler, og afslutter processen når den rette kandidat er fundet, så skynd dig gerne at ansøge.

Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Klik her for at læse mere om TDC NET og hvordan det er at arbejde hos os.

Du ansøger via at klikke på Ansøg nu nederst på siden.

Vi opfordrer dig til ikke at inkludere et billede i dit CV eller din ansøgning. I TDC NET er vi dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, som værdsætter diversitet, og vi er stolte af, at give lige muligheder til alle. Alle kvalificerede kandidater vil blive vurderet uafhængigt af etnicitet, religion, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, handicap og alle de andre karakteristika, som gør os forskellige.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TDC Net

Adresse
Sletvej 30
Tranbjerg (Viby Syd)
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-04-2024
Udløber
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85413626
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TDC Net

Adresse
Sletvej 30
Tranbjerg (Viby Syd)
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-04-2024
Ansøgningsfrist
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85413626
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce