Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Sundhedsstyrelsens enhed for strålebeskyttelse i Herlev

Strålebeskyttelse

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2022
Kunne du tænke dig at supplere dine studier med relevant erhvervserfaring og være med til at optimere strålebeskyttelsen i Danmark? Så er det måske dig, vi søger som ny studentermedhjælper i Sundhedsstyrelsens enhed for strålebeskyttelse (SIS).

Om SIS
Vi er 41 medarbejdere med en blandet, men fortrinsvis naturvidenskabelig, uddannelsesbaggrund. En håndfuld arbejder på tværs i enheden, mens de øvrige er fordelt i de tre sektioner: Medicinsk Anvendelse, Industri Forskning og Miljø samt Persondosimetri. Du vil organisatorisk blive tilknyttet Persondosimetri, men vil komme til at arbejde med opgaver i alle tre sektioner og på tværs af SIS.

Vi arbejder for at sikre personale, patienter og befolkning som helhed, samt dyr og miljø mod skader fra stråling. Vi varetager myndighedsopgaver inden for strålebeskyttelsen i alle dele af samfundet, hvor der anvendes radioaktive stoffer og røntgenteknik. Til understøttelse af dette arbejde har vi også flere laboratoriefunktioner, der arbejder efter internationale kvalitetsstandarder.

Din hverdag hos os
Du bliver en del af en gruppe på fire studentermedhjælpere.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Registrering af indkommende oplysninger og dokumenter.
  • Kontakt til virksomheder/personer per mail og telefon som opfølgning på manglende oplysninger.
  • Opdatering af oplysninger i database over virksomheder og strålekilder.
  • Registrering og forsendelse af persondosimetre.
  • Praktiske opgaver i forbindelse med kursusaktivitet.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, gerne inden for det sundhedsfaglige eller tekniske område. Desuden ser vi gerne, at du har interesse for og kendskab til IT.

Som person er du ansvarsbevidst, serviceminded og initiativrig, og du er i stand til at bevare overblikket også når det går stærkt.

Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Den forventede arbejdstid er 12 timer pr. uge.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Henrik Roed på tlf. 4454 3489 eller Lene Pedersen på tlf. 4454 3498.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5. Du kan læse mere om os på www.sis.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Strålebeskyttelse

Adresse 1
Knapholm 7 2
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2022
Udløber
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83222614
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Strålebeskyttelse

Adresse
Knapholm 7 2
2730
Herlev
Praktisk information
Indrykket
13-01-2022
Ansøgningsfrist
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83222614
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Sundhed
Beliggenhed