Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Studieservice

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-12-2023

Er du studerende på en videregående uddannelse, og er du struktureret med flair for at sætte ting i system? Så har vi et studiejob til dig i Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP). 

Om jobbet 
Vi søger en studentermedhjælper til Studieservice til den afdeling, som understøtter bl.a. læreruddannelsen. 

Som studentermedhjælper får du både faste opgaver og ad hoc-opgaver. 

Opgaverne kan fx være: 

 • Elektronisk arkivering af materiale i vores ESDH-system
 • Manuelle taste- og kontrolopgaver i vores administrative systemer fx esas, Praktikportalen og WISEflow
 • Kontrol af data i diverse lister
 • Bestilling af forplejning og lokaler
 • Løbende ad hoc-opgaver.

Om dig 
Vi forestiller os, at du:

 • er i starten af din videregående uddannelse, fx en universitetsuddannelse, en uddannelse inden for offentlig administration el.lign.
 • har et godt overblik og er lidt vild med struktur
 • er åben, imødekommende og god til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker, det være sig dine nærmeste kollegaer, vores undervisere og studerende samt andre samarbejdspartnere, som er en del af vores arbejdsplads
 • har flair for digitale løsninger, er nysgerrig på og hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer 
 • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk 
 • er rutineret i brugen af Office-pakken 
 • har lyst til at være en del af et travlt kontormiljø.

Om os 
Som studentermedhjælper i Studieservice bliver du en del af et spændende administrationsfagligt miljø og indgår i KP's samlede arbejdsfællesskab. 

Studieservice har samlet ca. 160 medarbejdere fordelt i syv afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation.  

Du bliver ansat i Studieservice for Det Lærerfaglige Fakultet, som er en afdeling med 25 medarbejdere. Her sørger medarbejderne for den administrative understøttelse af studerende på bl.a. læreruddannelsen fra de studerende bliver optaget på en uddannelse til de dimitterer. Vi håndterer de studerendes studieforløb, praktik og eksaminer i et tæt samarbejde med vores kolleger på uddannelserne og har en travl og alsidig hverdag. 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 1. februar 2024. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kristine Louise Meesenburg på tlf.: +4551148924??.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 03-01-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Humletorvet 3 1
1799 København V
Danmark
Tlf
5114892
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
03-01-2024
Kviknummer
LJA-85161854
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Humletorvet 3 1
1799
København V
Tlf: 5114892
Praktisk information
Indrykket
08-12-2023
Ansøgningsfrist
03-01-2024
Kviknummer
LJA-85161854
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed