|   
Gem annonce

Studentermedhjælper til Stab for Forskning og Udvikling

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2020
Vil du arbejde med analyse og data på Københavns Professionshøjskole?

I Stab for Forskning og Udvikling på Københavns Professionshøjskole (KP) har vi brug for en ny studentermedhjælper. Vi søger en person, der er skrap til tal og analyser, researchopgaver og som er velskrivende og serviceminded.

Du bliver ansat i en stab med otte erfarne medarbejdere med forskellig baggrund og faglighed samt en anden studentermedhjælper. Staben har blandt andet ansvaret for at understøtte udviklingsinitiativer, strategiske satsninger og forskningsprojekter på tværs af KP samt hjælpe med at finde ekstern finansiering til disse initiativer. Staben ledes af chefen for Forskning og Udvikling og har et tæt samarbejde med direktionen, de øvrige stabe, samt institutter på alle tre fakulteter og i videreuddannelsen.

Om jobbet
Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • gennemføre spørgeskemaundersøgelser blandt undervisere
  • udtrække og kvalitetssikre data fra diverse databaser
  • analysere indsamlet data (f.eks. talbehandling i Excel)
  • formidle resultater fra evalueringer og undersøgelser (f.eks. udarbejde beskrivende analyser af data og præsentere data i Excel).
  • indgå i stabens øvrige opgaver, f.eks. administrationsopgaver og diverse ad hoc-opgaver, der ofte opstår i en stab.
Den rette person til stillingen:

  • er grundig i sin opgaveløsning og serviceminded som person
  • har erfaring med at arbejde i Excel og evt. også med e-survey (f.eks. Enalyzer eller SurveyXact) i forhold til design af undersøgelser
  • er god til at formulere sig - især på skrift
  • har interesse for uddannelsesområdet.
Din arbejdsplads
Københavns Professionshøjskole er en af de største uddannelsesinstitutioner i Hovedstaden med over 20.000 studerende og 2000 ansatte. Vi uddanner fundamentet i det danske velfærdssamfund, herunder folkeskolelærere, pædagoger, sygeplejersker, fysioterapeuter, socialrådgivere m.fl. Grundlaget for Københavns Professionshøjskoles mange ambitioner er strategien Fælles om fremragende undervisning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er op til 15 timer ugentligt.

Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Staben sidder til daglig på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, men der kan være arbejdsopgaver på KP's andre adresser.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk. Her kan du også læse mere om vores uddannelser.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Anna Dybdal Jansdorf på tlf 4189 8171.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV, bevis for studieaktivitet og evt. relevante dokumenter hurtigst muligt og senest mandag den 28. september 2020 via ansøgningsknappen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Adresse
1799 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
41898171
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81090168
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Adresse
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf: 41897442
Praktisk information
Indrykket
15-09-2020
Ansøgningsfrist
28-09-2020
Kviknummer
LJA-81090168
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce
   |