|   
Gem annonce

Studentermedhjælper til SoREAL forskningsprojekt

Psykiatrisk Center København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-07-2020
Psykologistuderende søges til stort forskningsprojekt som undersøger om virtual reality kan forbedre behandlingen af angst.

Forskningsinteresseret psykologistuderende søges til en stilling som studentermedhjælper i SoREAL-projektet ved Copenhagen Research Centre for Mental Health (CORE) på Psykiatrisk Center København. SoREAL-projektet er et stort, igangværende randomiseret forsøg, der har til formål at undersøge om virtual reality kan forbedre behandling af socialangst og agorafobi.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at indsamle data igennem udredningssamtaler med patienter som deltager i forsøget og at rekruttere nye patienter gennem inklusionsinterviews samt løbende spændende ad-hoc opgaver.

Som studentermedhjælper i SoREAL-projektet bliver du en del af et internationalt velanset forskningsmiljø med mange kollegaer i et tværfagligt miljø. Vi er i øjeblikket omkring 60 ansatte seniorforskere, ph.d.-studerende, projektsygeplejersker, forskningsårs-studerende m.m. Vi har spændende faglige oplæg ugentligt og andre jævnlige faglige aktiviteter, såsom skrivegrupper, metodeworkshops og lign. Som ansat i SoREAL projektet vil du få konkret erfaring med at arbejde i interventions- og eksperimental forskning, erfaring med at arbejde klinisk og du vil have mulighed for at skrive speciale på data indsamlet gennem projektet, evt. til senere udgivelse i internationale tidsskrifter. Du vil desuden blive opkvalificeret til at bruge relevante udredningsinstrumenter, samt undervist i brug af relevante digitale platforme (Sundhedsplatformen, REDCap mm.).

Forskningsenheden er beliggende på Gentofte Hospital, men mange af dine opgaver vil blive udført på klinikkerne, hvor patienterne modtager behandling, beliggende på Nørrebro, Frederiksberg, Glostrup og Gentofte.

Vi forventer, at du:

  • Har minimum 1,5 år tilbage af din uddannelse
  • Interesserer dig for forskning, psykoterapi og anvendelse af teknologi i psykiatrisk behandling
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Kan arbejde struktureret og ansvarligt, med vekslende arbejdspres
  • Føler dig godt tilpas og lærer hurtigt i forbindelse med ny teknologi og software
  • Gerne har erfaring med psykoterapi, udredning eller anden patientkontakt
Løn og ansættelsesforhold:

Arbejdstiden vil være ca. 8 timer ugentligt, med fleksibilitet i forhold til eksamensperioder. Vi er interesserede i ansøgere som har en tidshorisont for jobbet på 2 år. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse pr. 1. september eller efter aftale. Ansøgningsfrist d. 10. august. Ansættelsessamtaler afholdes d. 20. og 21. august.

Yderligere oplysninger og projektbeskrivelse fås hos:

Psykolog, PhD-studerende, Benjamin Thorup Arnfred på e-mail benjamin.alexander.thorup.arnfred@regionh.dk eller tlf.: 21 63 08 78.

Motiveret ansøgning med CV indeholdende oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, samt kopi af eksamensbevis og evt. andre kvalifikationer sendes via elektronisk ansøgningssystem.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Psykiatrisk Center København

Adresse
2100 København Ø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
38647459
Praktisk information
Oprettet
30-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80674167
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Ansøg nu
Job i virksomheden

Psykiatrisk Center København

Del dette job

Virksomhedsinformation

Psykiatrisk Center København

Adresse
Edel Sauntes Allé 10
2100
København Ø
Tlf: 38647459
Praktisk information
Indrykket
30-07-2020
Ansøgningsfrist
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80674167
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Gem annonce
   |