Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til SoMe og projekt Boost Business

NEXT Uddannelse København

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-06-2022
Vil du hjælpe NEXT uddannelse København med at øge rekrutteringen på vores campus i Ballerup? Vi søger en bachelor-studerende, der brænder for at udvikle og eksekvere content på sociale medier. Desuden skal du også have lyst til at fortælle om NEXT på folkeskoler i Ballerup og omegn samt bistå med arbejdet omkring boost business projektet. Du bliver en del af et team bestående af to studenter, en lektor samt en projektleder.

Vi forestiller os, at du
  • er kreativ med en skarp pen og solid grafisk forståelse
  • kan begå dig på tværs af forskellige platforme som Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn
  • kan arbejde selvstændigt og har gode koordineringsevner
  • er udadvendt og kontaktskabende
  • er i gang med en bachelor indenfor kommunikation (f.eks. DMJX, KEA, RUC, CBS, KU etc.)
Vi tilbyder:
På Ballerup Business Campus har vi både HHX, EUX-business, EUD-business, 10. klasse, EUS samt en kursusafdeling. Vi arbejder for at skabe en mangfoldig uddannelsesinstitution, hvor sociale aktiviteter bliver arrangeret på tværs af de forskellige uddannelser. Vi går op i at skabe kvalitets- og fremtidssikre uddannelser. Ballerup Business Campus er en del af NEXT Uddannelse København, der tilsammen bl.a. indeholder en bred vifte af erhvervsuddannelser og gymnasier placeret i Storkøbenhavn.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er som timelønnet studentermedhjælper med ca. 15 timer om ugen. Din primære arbejdsplads ligger i Valby (NEXT Sukkertoppen Gymnasium). Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Skatteministeriet.
???????
NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Stillingen ønskes besat 1. august eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, eksamenspapirer og evt. andre bilag via ansogningslink. Ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest i uge 30.
Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte projektleder Andreas Winther-Mikkelsen på tlf. 51886851 eller lektor Brian Faber Eriksen på tlf. 20902418.

Om NEXT
NEXT Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.600 årselever en god uddannelse. I 2021 havde vi en omsætning på 675 mio. kr.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

NEXT Uddannelse København

Adresse 1
Baltorpvej 20A
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
24-07-2022
Kviknummer
LJA-83752954
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

NEXT Uddannelse København

Adresse
Baltorpvej 20A
2750
Ballerup
Praktisk information
Indrykket
23-06-2022
Ansøgningsfrist
24-07-2022
Kviknummer
LJA-83752954
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed