Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til skemalægningsopgaver

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2022

Har du lyst til at være med til at løse skemalægningspuslespillet for vores grund- og videreuddannelser? Og er du glad for at arbejde i IT-systemer og med data? Så kan du nu blive en del af Københavns Professionshøjskoles (KP) fælles skemaenhed.

Vi søger i KP's fælles skemaenhed en studentermedhjælper til at varetage opgaver inden for skemalægning og lokalebooking. I skemaenheden lægger vi skemaer for alle grund- og videreuddannelser på KP. Skemaenheden varetager lokalebooking og skemalægning på tværs af 7 lokationer for alle vores uddannelser, og vi indgår i tæt samarbejde med vores uddannelser om at sikre de optimale betingelser for vores studerende og her har vi brug for din hjælp.

Om jobbet
Som studentermedhjælper vil du varetage følgende opgaver:

 • Understøtte skemalægningsarbejdet fra A-Z i skemasystemet TimeEdit. Der skemalægges to gange årligt, og der vil i disse perioder være særlig travlt
 • Bidrage til varetagelse af den daglige drift i forhold til løbende skemaændringer
 • Dataudtræk og bearbejdelse af data om f.eks. dobbeltbookinger, lokaleanvendelse mv., herunder formidling af resultater skriftligt og mundtligt
 • Vedligeholdelse af stamdata for alle KPs lokaler
 • Ad hoc lokalebooking
 • Understøtte arbejdet med belægningsanalyser og andre relevante analyser på skema- og lokaleområdet.

Du vil blive tilknyttet en konsulent fra enheden, som vil koordinere dine arbejdsopgaver i samarbejde med dig.

Om dig

 • Du er gerne i starten af din videregående uddannelse
 • Du har flair for IT og kan hurtigt sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Du er god til at skabe og bevare overblik i komplekse sammenhænge og kan overskue helheder
 • Du er hurtigt og sikkert kommunikerende på skrift
 • Du har organisatorisk forståelse, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
 • Du er rutineret i brugen af Office-pakken, herunder særligt Excel. Hvis du er en haj til pivottabeller, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Om os
Skemaenheden består af 8 konsulenter og 1 studentermedhjælper, der tilsammen varetager KP's skemalægning. Vi samarbejder i Skemaenheden om at sikre den bedst mulige skemalægning, og vi har et tæt samarbejde med både planlæggere, koordinatorer og ledere på uddannelserne og i de øvrige funktioner på KP.

Skemaenheden sidder til dagligt sammen på Campus Carlsberg og en enkelt kollega i Hillerød, men de enkelte medarbejdere i enheden har også lokale pladser hos uddannelserne for at understøtte samarbejdet.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/Stat.  

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet, 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Dannevang på tlf.: +4541897778.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 31-05-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.
_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Humletorvet, 3
1799 København V
Danmark
Tlf
41897398
Adresse 2
1799 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
31-05-2022
Kviknummer
LJA-83633332
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Humletorvet, 3
1799
København V
Tlf: 41897398
Praktisk information
Indrykket
20-05-2022
Ansøgningsfrist
31-05-2022
Kviknummer
LJA-83633332
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed