Gem annonce

Studentermedhjælper til Signalprogrammets testcenter

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020
Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et team med mangeartede opgaver?

Banedanmark er i gang med danmarkshistoriens største jernbaneprojekt; udskiftningen af alle signalanlæg med en helt ny digital signalteknologi. I den forbindelse har vi oprettet en selvstændig programenhed Signalprogrammet. Her arbejder en række dygtige og specialiserede medarbejdere i et internationalt miljø med flere nationaliteter i et kæmpestort og komplekst projekt.

Som studentermedhjælper i vores testcenter (Joint Test Lab) bliver din funktion at udføre mange af de administrative opgaver, der opstår i så stort et program, men som er et vigtigt led i at få den daglige drift til at køre effektivt. Arbejdssprogene i Signalprogrammet er dansk og engelsk, og arbejdstiden bliver mellem 18-20 timer om ugen, med hensyn til eksamen.

Mange forskellige administrative opgaver
Jobbet byder på en alsidig hverdag, hvor du løser en lang række forskellige administrative opgaver på vores testcenter pt. lokaliseret i Valby, samt på kontoret på Carsten Niebuhrs Gade 43. Dette indebærer håndtering af vores SharePoint fx upload of dokumenter, lettere sagsbehandling, hjælp til håndtering af regninger, oprettelse af møder og workshops samt ved behov hjælpe til med afholdelse af disse og efterfølgende dokumentation heraf.

Da vores testcenter også laver en del statistikrapportering for de tests der udføres, vil du være med til sikre at der opdateres med data fra de afviklede tests samt deltage i kommunikationen af dette.

Det daglige ansvar involverer også at hjælpe med at facilitere praktiske opgaver på selve testcenteret, da vi hverken har vicevært, kontorhold eller reception på lokationen.

Det ville være at hjælpe til med eksempelvis kopiering, scanning, arkivering, servicering af kontorfaciliteter i testcenteret, arrangere møder, udarbejde Powerpoints samt af og til renskrive noter og mødereferater.

Selvstændigt arbejdende student med gode engelskkundskaber
Du skal være indskrevet på en mellemlang eller lang videregående uddannelse, f.eks. inden for statskundskab, kommunikation eller engelsk. Du er habil bruger af MS Office pakken og Outlook, det er specielt vigtigt du er god til Excel.

Det falder dig naturligt at være hjælpsom og serviceminded. Dit humør er godt, og du formår at være positiv og åben i din kommunikation med mange forskellige typer af mennesker.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 125,37 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt projekt manager Gitte Oberbossel på 5161 5855 eller nuværende studentermedhjælper Johan Vestergaard Aabye på 5172 0023. Send os dit CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.
For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling nedenfor og følger instruktionerne.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
51615855
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79929478
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf: 26314322
Praktisk information
Indrykket
24-03-2020
Ansøgningsfrist
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79929478
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce