Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Sekretariatet i Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2022

Har du flair for tal og analyser? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med økonomistyring i det offentlige? Kunne du tænke dig et meningsfyldt og udfordrende job i Sundhedsstyrelsen? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Budget og Analyse.

 

Om Sekretariatet

Budget og Analyse er en afdeling i Sundhedsstyrelsen. Vi indgår i en samlet organisatorisk enhed med både Koncernregnskab og Ledelsessekretariatet, hvilket vil give dig en bred indsigt i økonomifunktioner. Vi er i Budget og Analyse i dag 4 medarbejdere og bistår Sundhedsstyrelsen med økonomi- og ressourcestyring i tæt samarbejde med Koncernregnskab.

 

Din hverdag hos os

Som studentermedhjælper i Budget og Analyse i Sekretariatet får du en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og praktisk erfaring fra en statslig økonomiafdeling. Du vil blive involveret i en række tal-, rapporterings- og formidlingsopgaver, herunder forbrugsopgørelser, ledelsesinformation mv.

 

Din rolle vil være at bistå Budget og Analyse, der arbejder med økonomistyring, økonomianalyser, sparring med organisationen i økonomispørgsmål og ledelsesinformation mv. 

 

Dit daglige arbejde

Dine primær opgaver hos os bliver at udarbejde ledelsesinformation samt bistå med økonomistyring af videreuddannelsespuljen.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse inden for økonomi (f.eks. stud.polit., stud.scient.pol. eller stud.merc.), har interesse for den offentlige sektor og har flair for tal og skriftlig formidling. Det vil være en fordel men ingen betingelse, at du er vant til at arbejde med Excel og andre Office-programmer og at du har erfaring med statslige økonomisystemer.

 

Vi lægger vægt på, at du er hjælpsom og serviceminded, og at du er god til at samarbejde og kan bidrage positivt i en gruppe. Det er endvidere vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har blik for detaljer.

 

Vi har en travl og omskiftelig hverdag, og det vil være en fordel, hvis du har mulighed for at være fleksibel ift. dine arbejdstider, ligesom vi vil være fleksible i forhold til eksamener og opgaveskrivning på studiet.

 

Vi tilbyder

Et meningsfuldt og højaktuelt arbejde, hvor du bidrager til, at Sundhedsstyrelsen kan løfte store og vigtige opgaver på sundhedsområdet. Hos os vil du få interessante og studierelevante opgaver inden for økonomistyring i det offentlige, store og små analyser og erfaring med sparring med den øvrige organisationen i økonomispørgsmål. Vores arbejdsklima i afdelingen er energisk og uformelt, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område samt organisationsaftale med HK/STAT organisationsaftale med HK/stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens kap. 7 for timelønnede.

 

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen og tilrettelægges ift. dit studie.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til fuldmægtig i koncernregnskab, Tue Lykkebak Larsen på 2526 5263.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40. Du kan læse mere om os på www.sst.dk

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 25-09-2022

Ansættelsesdato: 24-10-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsstyrelsen

Adresse 1
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84022070
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsstyrelsen

Adresse
Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2022
Ansøgningsfrist
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84022070
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed