Gem annonce

Studentermedhjælper til Sekretariatet for digitaliseringsklar lovgivning

Digitaliseringsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-06-2024

Har du lyst til at få erfaring med lov- og policyarbejde, og vil du være med til at sikre, at lovgivningen passer til det digitale samfund, Danmark er i dag? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, som skal arbejde med at politik- og lovudviklingen på ministeriernes områder smidigt kan implementeres, mens vi samtidig sikrer borgerenes retssikkerhed og understøtter en digital offentlig sektor for alle.

 

Om stillingen

I denne stilling får du et godt kendskab til lovprocessen og indblik i samspillet med en række samarbejdspartnere og organisationer. En af de primære opgaver i sekretariatet for digitaliseringsklar lovgivning er at følge op på, om konsekvenser af ny lovgivning bliver tilstrækkeligt belyst, og om digitalisering er tænkt ind i lovforslaget fra start.

 

Vi forventer, at du kommer til at:

  • bidrage til at udarbejde høringssvar

  • analysere og evaluere sekretariatets indsats

  • udbrede kendskabet til sekretariatets arbejde gennem fx forberedelse af oplæg

  • løse ad hoc opgaver fx kommunikationsopgaver på vores hjemmeside.

Om dig

Vi forestiller os, at du enten er i gang med en samfundsvidenskabelig eller juridisk videregående uddannelse. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med offentlig forvaltning og hvordan lovgivning og ny teknologi spiller ind på opgaveløsningen.

 

Du vil passe godt til stillingen, hvis du kan genkende dig selv i et eller flere punkter:

  • Finder feltet mellem jura, forvaltning og digitalisering spændende.

  • Kan sætte dig ind i nye, store stofområder på kort tid.

  • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.

  • Er selvstændig, detaljeorienteret og tager ansvar for egne opgaver.

  • Holder af at arbejde i et team og understøtte dine kollegaer.

Om os

Du bliver en del af et stærkt socialt og fagligt kontor med over 40 kolleger, som prioriterer en uformel omgangstone, at hjælpe hinanden og at deltage i sociale arrangementer sammen. Som studerende har du bl.a. mulighed for at blive en del af Digitaliseringsstyrelsens studenternetværk, som arrangerer sociale og faglige begivenheder for studenter på tværs af styrelsen. Der er også en kunstklub, et fodboldhold, en løbeklub, et fredagsbarudvalg samt en række andre faglige og hobby-betonede netværk.

 

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

 

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 400 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores arbejde på www.digst.dk.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fælles overenskomst mellem Digitaliseringsstyrelsen og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

 

Du ansættes til ca. 15 timer om ugen som timelønnet studentermedhjælper, men vi er fleksible i forhold til dit studie og eksamensperioder.

 

Ansættelsesområdet er Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner pt. Digitaliserings- og Ligestillingsministeriets departementet, Digitaliseringsstyrelsen og Danmarks Statistik.

 

Arbejdsstedet er placeret på Landgreven 4, 1301 København K.

 

Flere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Kristoffer Nilaus Olsen på krnio@digst.dk eller telefon 41 78 60 34.

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen Søg stillingen senest d. 11. august 2024.

 

Vi forventer at holde samataler i uge 33 og 34 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen d. 1. oktober.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

11-08-2024

 

Hjemmeside

www.digst.dk/

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Digitaliseringsstyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1017 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2024
Udløber
11-08-2024
Kviknummer
LJA-85567064
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Digitaliseringsstyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-06-2024
Ansøgningsfrist
11-08-2024
Kviknummer
LJA-85567064
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce