Gem annonce

Studentermedhjælper til Roskilde

Banedanmark, Teknik, Stenvænget 1

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
16-03-2023
Har du lyst til at være en del af et tværfagligt team, og ønsker at fylde dit CV med erfaring fra Banedanmark, så vil vi gerne høre fra dig.

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af Materielstyring, Dokumentation & Teknik, som er en afdeling på Banedanmarks maskinstation i Roskilde. På kontoret i Roskilde er vi et engageret team på omkring 50 dygtige medarbejdere, der arbejder tæt sammen på tværs af alle afdelinger.

Vores overordnede opgaver er bl.a. at sikre godkendelser af materiellet, risikovurdering samt tilbudsindhentning og indkøb af materielinvesteringer. Desuden er vi i afdelingen også ansvarlige for større projekter som f.eks. renovering af et stort antal troljer i Sverige samt Banedanmarks montering af nyt signaludstyr på troljerne i forbindelse med Signalprogrammet.

Du får ansvar for varierende opgaver
Som studentermedhjælper vil du komme til at hjælpe os med forskellige ad hoc-opgaver, herunder at assistere vores Dokumentation & Teknikteam med:

  • Indsamle, sortere og arkivere dokumentation for vores køretøjer
  • At hjælpe med at udarbejde tekniske analyser
  • Hjælpe med at udarbejde risikoanalyser
  • Udarbejde instrukser for dem som bruger og vedligeholder køretøjerne
  • Assistere materielstyringsteamet med at analysere data fra brugen af vores køretøjer.
Vi tilbyder
Indsigt i- og praktisk erfaring fra en offentlig organisation og en afvekslende hverdag med en høj grad af ansvar for at løse egne opgaver. Vi tilbyder gode, engagerede kolleger og en uhøjtidelig omgangstone.

Det er et krav, at du kan arbejde på hverdagene i dagtimerne. Til gengæld tilbyder vi 15 timers arbejde ugentligt med mulighed for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Lidt om dig
Vi forventer, at du er godt i gang med en videregående uddannelse. Det er ikke afgørende om det på bachelor- eller kandidatniveau. Du er f.eks. i gang med en uddannelse som ingeniør eller maskinmester. Ligeledes har du lyst til at prøve kræfter med en politisk styret organisation.

Herudover leder vi efter en ansvarsbevidst studentermedhjælper, som har lyst til at gå nysgerrigt og engageret til de opgaver, der løbende skal løses. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer. Du kan arbejde både alene med egne opgaver eller sammen med dine kolleger.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 130,35 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anders Barratt. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Teknik, Stenvænget 1

Adresse
4000 Roskilde
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
21768154
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
05-04-2023
Kviknummer
LJA-84619112
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Teknik, Stenvænget 1

Adresse
Stenvænget 1
4000
Roskilde
Praktisk information
Indrykket
16-03-2023
Ansøgningsfrist
05-04-2023
Kviknummer
LJA-84619112
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce