Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til RKKP - Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram

Region Midtjylland

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-04-2021

Er du vores nye studentermedhjælper?
Vi søger en studentermedhjælper med et veludviklet servicegen og flair for databehandling til vores kontor på Frederiksberg.

Vil du være med til at skabe viden til et bedre sundhedsvæsen og forbedre befolkningens sundhed og livskvalitet gennem datastøttet udvikling? Har du lyst til at få erfaringer med mange forskellige datamæssige og administrative opgaver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.
Din uddannelse er ikke afgørende, så længe du er dygtig, engageret og nysgerrig.

Om jobbet
Du får et tæt samarbejde med RKKPs databaseteams, it- og systemfunktion og sekretariater, hvor du arbejder med forskningsudtræk fra kliniske kvalitetsdatabaser og andre data-relaterede opgaver samt administrative opgaver.

Data-relaterede opgaver
I RKKP har vi ansvar for 85 nationale kliniske kvalitetsdatabaser. Data er placeret i et SAS datavarehus, og vi anvender SAS som programmeringssprog. Data i de kliniske kvalitetsdatabaser bruges primært til at monitorere kvaliteten af patientbehandling. Derudover anvendes data også i stor udstrækning i forskningsprojekter. En væsentlig opgave for dig vil være at hjælpe RKKP's databaseteams med at foretage de dataudtræk fra databaserne, som forskerne har behov for.

Administrative opgaver
En anden væsentlig opgave er brugeradministration og support for nogle af RKKPs nøgle IT-systemer, herunder Topica, KliniskMåleSystem, Opus Consult og rkkp-forskningsadgang.dk. Dertil kommer andre forefaldende opgaver af administrativ karakter.

Om dig
Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse, fx inden for det samfundsvidenskabelige, tekniske, naturvidenskabelige eller sundhedsvidenskabelige område, og du har
  • teknisk flair
  • måske erfaring med SAS-programmering eller andet programmeringssprog
  • en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og er grundig i din løsning af opgaverne
  • et godt humør, er imødekommende og positiv.

Vi tilbyder
  • høj faglighed og stærk kollegial støtte og sparring
  • tværfagligt samarbejde
  • en uhøjtidelig omgangstone
  • mulighed for faglig og personlig udvikling
  • nødvendig oplæring
  • fleksibilitet i forhold til eksamensperioder m.m.

Arbejdstid, vilkår og ansøgningsfrist
Arbejdstiden er 10-14 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Jesper Kjær Hansen pr. mail: jekjha@rkkp.dk.

Send din ansøgning, dit CV og eksamensudskrifter via 'Send ansøgning'. Vi glæder os til at høre fra dig senest onsdag d. 5. maj 2021.
Vi indkalder løbende til samtale. Hvis du ikke bliver indkalt til samtale, vil du få en mail, når vi har besat stillingen.

 Om RKKP
Vi leverer viden til et bedre sundhedsvæsen. I RKKP stræber vi efter høj og ensartet kvalitet i sundhedsvæsnet til gavn for borgere og patienter. Vi understøtter, at der skabes enighed om, hvad der er god behandling, vi analyserer data og producerer viden i et tæt samarbejde med klinikere, patienter og ledelser i regionerne og på hospitalerne. Se mere om RKKP på www.rkkp.dk/om-rkkp

Samvirker ? troværdighed ? engagement ? meningsfuldhed
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse 1
Nordre Fasanvej 57
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81992131
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81992131
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed