Gem annonce

Studentermedhjælper til Rigsarkivet i Viborg

Rigsarkivet

Viborg, Midtjylland

Indrykket
26-05-2023

Synes du, at det kunne være spændende at arbejde med arkivalier? Har du ordenssans, og kan du arbejde systematisk? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Dokumentationsenheden!

 

Med næsten 1000 års analog og digital samfundsdokumentation er Rigsarkivet Danmarks hukommelse og videncenter for det danske samfunds udvikling. Vi indsamler, bevarer og leverer originale dokumenter og data, der understøtter videns- og retssamfundets behov og skaber nye indsigter og forståelser af vores samfund. I Rigsarkivet bliver du del af en ambitiøs og moderne organisation. I tæt samarbejde med vores brugere arbejder vi kontinuerligt på at være en vigtig spiller i den offentlige digitale infrastruktur, så vores store mængde data skaber størst mulig værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

 

Jobbet

Du bliver en del af Dokumentationsenheden, der består af ca. 20 engagerede medarbejdere fordelt på Rigsarkivets adresser i København, Odense og Viborg. I enheden løser vi sager vedrørende tidlig pension og borgernes ret til indsigt i oplysninger om dem selv i henhold til egenacces-bestemmelserne i arkivloven. Vi lægger vægt på godt kollegialt fællesskab og teamsamarbejde.

 

Som studentermedhjælper assisterer du arbejdet med borgernes ret til at få indsigt i oplysninger om dem selv. Dine opgaver er at scanne det arkivmateriale, som sendes til borgerne. Derudover identificerer du relevante oplysninger i Rigsarkivets samlinger til brug for behandling af sager om borgeres ret til indsigt i oplysninger om dem selv.

 

Om dig

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt. Det er en fordel, hvis du kan læse ældre håndskrift og har kendskab til Rigsarkivets samlinger. Jobbet fordrer, at du er serviceminded og god til at samarbejde.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive aflønnet efter OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem HK/Stat og Skatteministeriet som studerende (Ny Løn).

 

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt. Vi tilbyder et studierelevant, spændende og fleksibelt job, der kan tilpasses dit studie.

 

Arbejdsstedet er Rigsarkivet, Vennershåbsvej 1, 8000 Viborg.

 

Ansættelse pr. 1. august 2023.

 

Vi indhenter straffeattest.

 

Ansøgning

Skriv en kortfattet motiveret ansøgning med CV, bilagt dokumentation for at du er indskrevet og læser ved en højere læreanstalt, seneste karakterudskrift samt evt. øvrige relevante bilag. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen Søg stillingen nederst på siden.

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 8. juni 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos enhedschef for dokumentationsenheden, Katrine Tovgaard-Olsen på telefon 41 71 43 02.

 

Du kan læse mere om Rigsarkivet på www.rigsarkivet.dk.

 

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af medarbejdere som muligt. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigsarkivet

Adresse 1
Vennershåbsvej 1
8000 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
LJA-84811339
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigsarkivet

Adresse
Vennershåbsvej 1
8000
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-05-2023
Ansøgningsfrist
08-06-2023
Kviknummer
LJA-84811339
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce