Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Research Support

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2022
Er du studerende og på udkig efter et erhvervsrelevant studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske Team Research Supports nye studentermedhjælper.

Du vil i denne stilling få chancen for at komme tæt på de faglige miljøer inden for IT-forskning og uddannelse. Du vil i samarbejde med dygtige kolleger understøtte institutledelser og forskere i deres bestræbelser på at søge og opnå ekstern funding.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:
At assistere kollegerne i Team Research Support med diverse opgaver i relation til forskningsansøgninger, forskningsprojekter og generel forskningsadministration, herunder:

  • Indsamling og let sagsbehandling af dokumentation til forskningsansøgninger og forskningsprojekter
  • Assistance omkring formidling af forskningsaktiviteter og resultater
  • Diverse Ad hoc-opgaver herunder ifm. afholdelse af workshops og events
Hvad forventer vi af dig?
Du har interesse for i forsknings- og uddannelsesadministration på et universitet.

Vi forstiller os, at du som minimum har afsluttet 4. semester af dit bachelorstudie, men det er også ok, hvis du allerede tager tilløb til de sidste 2 semestre af din kandidatuddannelse.

Du arbejder struktureret og systematisk, evner at motivere dig selv, når du arbejder alene og er samtidig i stand til at bevare det store overblik. Du har en velovervejet tilgang til opgaveløsningen, formår at se en opgave fra flere vinkler, og du trives i et dynamisk miljø, hvor du løbende bliver stillet over for nye, forskelligartede opgaver. Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk i både skrift og tale, har godt kendskab til HTML og er en habil bruger af Excel. Og måske vigtigst: du er god til at tænke selv og til selv at finde forskellige løsningsmuligheder på opgaver, især ift. IT-systemerne.

Vi tilbyder:
Tæt kontakt til et internationalt forskningsmiljø med gode kollegaer som gerne sparrer omkring faglige emner inden for ekstern forskningsfinansiering og forskningsadministration. Du vil blandt andet få et indblik i forskningsprojekter lige fra udformning af bevillingsansøgninger til afrunding og afrapportering.

Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver samt en varieret arbejdsdag med både praktisk arbejde og skrivebordsarbejde. Din teamleder sætter stor pris på din proaktive tilgang til opgaveløsningen.

Ydermere tilbyder vi fleksible arbejdstider, og vi vil selvfølgelig være ekstra fleksible ift. eksamensperioder.

Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag, hvor vi lægger stor vægt på at bistå og vejlede dig i din oplæring og opgaveudførelse.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 10-15 timer pr. uge i gennemsnit.

Stillingen ønskes besat pr. 5. januar 2023 eller snarest derefter.

Yderligere information:
Du er velkommen til at kontakte teamleder Melanie Büscher, tlf. 7218 5109/e-mail meby@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure:
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 1. december 2022.

Samtaler forventes afholdt 7-9. december 2022.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Tlf
72185099
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72185109
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84238178
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Tlf: 72185099
Praktisk information
Indrykket
11-11-2022
Ansøgningsfrist
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84238178
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Forskning og undervisning, Kontor og administration
Beliggenhed