Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til projektunderstøttelse i Næstved

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
14-10-2020
Er du interesseret i at løfte en bred vifte af opgaver inden for administration og kommunikation?

Vi søger en engageret studentermedhjælper der skal medvirke i projektaktiviteter under projektet Kompetencetilpasningsforløb i Centre for Engineering and Science. Ud over opgaver i projektet, vil der være administrative og praktiske opgaver for dine kolleger på bioanalytikeruddannelsen i Næstved.

Professionshøjskolen Absalon har et stærkt fokus på undervisning af høj kvalitet, studieengagement og regional forankring. Vi har tolv professionsbacheloruddannelser i otte byer, et efter- og videreuddannelsesprogram i vækst og en stærk udvikling inden for forskning og udvikling.

Vores arbejde i projekt Kompetencetilpasningsforløb er med til at sikre, at Absalon kan levere uddannelser af høj kvalitet, hvor de studerende er i centrum.

Din profil
Som studentermedhjælper skal du kunne genkende dig selv i følgende profil:

Du arbejder selvstændigt og er i stand til selv at tilrettelægge din arbejdstid og opgaveløsning. Du er god til at tage imod udfordringer med nye opgaver og er desuden fleksibel i din arbejdstilgang.

Du er struktureret og detaljeorienteret af natur, og går systematisk og målrettet til opgaven, så den er færdig til den aftalte deadline.

Du er serviceminded. Det falder dig helt naturligt at hjælpe folk omkring dig, hvad enten de har behov for hjælp til funktioner i Office-pakkens programmer, eller en ekstra hånd til at færdiggøre et større projekt.

Du er stærk i skriftlig kommunikation og har gode sprogegenskaber i dansk og engelsk.

Derudover forventer vi, at du:
  • er aktivt studerende på en videregående uddannelse inden for f.eks. administration.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper skal du løse en række forskelligartede projektopgaver i forbindelse med projektunderstøttelse. Desuden kan der være forefaldende opgaver på bioanalytikeruddannelsen. Vi forventer du har kvalifikationer, så du kan arbejde med nedenstående opgaver:

Administrative og praktiske opgaver i forbindelse med at håndtere data, dataopsamling og -bearbejdning.

Assistere ved evaluering af projektaktiviteter som fx. dataindsamling, transskribering og analyser. Det kan også være at udvikle og opdatere hjemmesider til projektets informations- og undervisningsaktiviteter.

Løbende forefaldende opgaver på bioanalytikeruddannelsen af forskellig karakter det kunne fx være klargøring af uddannelsesmateriale, tasteopgaver mv.

Dine kolleger
Du vil til dagligt få arbejdsplads på Campus Næstved hvor vi udbyder bioanalytikeruddannelsen. Her er vi 11 medarbejdere, med forskellige naturvidenskabelige baggrunde, i et lille dedikeret team. Der kan i forbindelse med løsningen af dine opgaver være aktiviteter på andre af Absalons lokationer.

Vi er en del af Centre for Engineering og Science, der ud over bioanalytikeruddannelsen også rummer diplomingeniøruddannelserne i Kalundborg. Hos os er der et godt arbejdsmiljø, højt humør og plads til forskelligheder. I teamet sættes faglighed og effektivitet højt - der er ofte et højt tempo. Du vil opleve imødekommende kolleger, hvor der er plads til et godt grin.

Campus Næstved rummer også uddannelserne ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske og administrationsbachelor.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på ca. 10 timer om ugen og vi forventer at du kan arbejde en fast aftalt ugedag dog med mulighed for fleksibilitet efter aftale.
  • Vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. januar 2021.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Lene Beck Mikkelsen lbm@pha.dk eller tlf. 7248 1213.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 1. november 2020.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 12 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration

Adresse 1
Parkvej 190
4700 Næstved
Danmark
Tlf
72481000
Adresse 2
4700 Næstved
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81271734
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration

Adresse
Parkvej 190
4700
Næstved
Tlf: 72481000
Praktisk information
Indrykket
14-10-2020
Ansøgningsfrist
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81271734
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed