Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til projekt support ved DTU Vind og Energisystemer

DTU-RISØ

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
28-02-2024

Er du god til at holde overblikket, har du sans for detaljen og synes du at det er spændende at arbejde sammen med dygtige medarbejdere og andre interessenter i et globalt netværk? Så kan vi tilbyde en spændende stilling på DTU Vind og Energisystemer som studentermedhjælper. Du kommer helt tæt på et verdensførende forsknings- og innovationsmiljø inden for en af de vigtigste bidragsydere til den grønne omstilling. 

Som studentermedhjælper bliver du en del af projekt support teamet i instituttets administration. Her håndterer vi administration af vores eksternt finansierede forskningsprojekter. Projekt supporten består af 8 medarbejdere og understøtter instituttets forskere i deres arbejde med forskningsprojektansøgninger samt administrativ projektunderstøttelse af de bevilligede projekter. 

Arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Løbende opdatering af projektoversigter 
  • Løbende journalisering af projektmateriale
  • Kvalitetskontrol af journaliseret materiale
  • Ad hoc opgaver
  • Indgå i pasning af fælles projektpostkasse

Det vil være en fordel, at du er:

  • Struktureret og god til at bevare overblikket også i perioder med høj arbejdsbelastning
  • Motiveret af at få ting til at ske og løse forskelligartede opgaver
  • God til engelsk, både i tale og på skrift
  • Erfaring med Microsoft Office pakken (Excel/Word/Power Point)

Hvad tilbyder vi dig
Du får en bred kontaktflade på instituttet. Du får kendskab til vindenergisektoren og er på den måde med til at drive den grønne omstilling. Du bliver en del af en arbejdsplads med engagerede kollegaer, som lægger vægt på høj kvalitet og faglighed, men hvor der samtidig er en uformel omgangstone og en ambition om, at det hver dag skal være sjovt at gå på arbejde. 

Med studenterjobbet vil du kunne skrive følgende på dit CV: projektkoordinering, porteføljevedligeholdelse, og ledelsesbetjening. Og selvfølgelig viden om vind- og energisystemer. 

På DTU Vind og Energisystemer har gennem de sidste 40 år har været global frontløber i vindenergiforskning og innovation. Vi arbejder tæt sammen med de førende forskningsinstitutioner, virksomheder fra hele verden, offentlige myndigheder og ministerier.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. §35 (HK/Stat).

Arbejdstiden er gennemsnitligt 20 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt ift. ferier, eksaminer mv. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024 eller snarest muligt. Ansættelsen løber, så længe du er aktiv studerende. 

Arbejdssted er DTU Risø Campus ved Roskilde.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 19. marts 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter din motiverede ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet. I ansøgningen vil vi gerne høre lidt om dig, dine kompetencer og hvorfor du søger stillingen.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleader for projekt support, Malene Pogager, tlf. 93 51 18 15, e-mail: mpog@dtu.dk . Læs mere om DTU og DTU Vind og Energisystemer på www.dtu.dk og DTU Wind .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Vind og Energisystemer er et globalt ledende institut inden for vindenergi med teknisk-videnskabelige kompetencer. Instituttet er i det internationale førerfelt med en unik integration af forskning, uddannelse, innovation og offentlig/privatmyndighedsbetjening.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FNs 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DTU-RISØ

Adresse 1
Frederiksborgvej 399
4000 Roskilde
Danmark
Tlf
93 51 18 15
Praktisk information
Oprettet
28-02-2024
Udløber
19-03-2024
Kviknummer
LJA-85355610
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DTU-RISØ

Adresse
Frederiksborgvej 399
4000
Roskilde
Tlf: 93 51 18 15
Praktisk information
Indrykket
28-02-2024
Ansøgningsfrist
19-03-2024
Kviknummer
LJA-85355610
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed