Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Praksisadministrationen i Koncernøkonomi

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
07-12-2018

Til at hjælpe os med den brede vifte af opgaver vi løser, søger vi en studentermedhjælper med tiltrædelse snarest muligt.

Praksisadministrationen er en del af Koncernøkonomi i Region Midtjylland og varetager opgaver i forhold til drift, styring og udvikling af praksissektoren.

Jobbet
Praksisadministrationen er organiseret i 3 teams. Den ledige stilling er primært placeret i teamet der arbejder med regionens praktiserende læger, men der er mulighed for også at varetage opgaver i de øvrige 2 teams.

Hovedopgaven består i at behandle ansøgninger og træffe afgørelser om refusion af udgifter for borgere, der har fået behandling i andre EU/EØS-lande. Lovgivningen på dette område er kompleks, og det kan være en fordel, hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med EU-forordninger.

Arbejdet i kontoret er bundet af mange tidsfrister, og vi forestiller os derfor, at du også vil kunne bidrage, hvor det brænder på. Det kan være i forskellige opgaver af administrativ karakter, herunder sagsbehandling, regelfortolkning, fremstilling af sager til politiske udvalg og forefaldende kontorarbejde.

Vi kan tilbyde
Stillingen rummer gode muligheder for afprøve dine færdigheder i forhold til varierende arbejdsopgaver. Du skal arbejde sammen med erfarne og dygtige kollegaer med blandet faglig baggrund. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med plads til kollegial sparring samtidig med, at der forventes selvstændighed i opgaveudførelsen. Der er mulighed for, at du selv kan få indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdstid.

Om dig
Vi søger en studerende, som er pligtopfyldende og nysgerrig på at lære nyt. Vi forestiller os du er i gang med en universitetsuddannelse for eksempel indenfor jura eller samfundsvidenskab. Studerende fra andre videregående uddannelser kan også komme i betragtning.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
 

    Viser engagement, ansvarlighed og selvstændighed i opgavevaretagelsen
    Arbejder effektivt og har gode samarbejdsevner
    Er venlig og imødekommende i din kommunikationsform
    Kan formulere dig tydeligt såvel mundtligt som skriftligt
    Er stabil og omstillingsparat


Ansættelse
Som udgangspunkt regnes med en arbejdstid på 8-16 timer pr. uge, eventuel med mulighed for yderligere timer i ferieperioder. Ansættelse sker snarest muligt og efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg.

Henvendelse
Du kan kontakte kontorchef Jørgen Nørskov Nielsen, tlf.nr. 78 41 21 06, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: torsdag den 13. december 2018.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68657256
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Skottenborg 26
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68657256
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed