Gem annonce

Studentermedhjælper til porteføljestyring i Koncern IT

Københavns Kommune

Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019

Vil du være med til at styrke porteføljestyringsarbejdet i Koncern IT i Københavns Kommune? Koncern IT tilvejebringer it-infrastruktur og it-løsninger for hele Københavns Kommune og har derfor en stor og kompleks projektportefølje, som består af egne projekter, og projekter som Koncern IT gennemfører i samarbejde med kommunens øvrige forvaltninger.

Koncern ITs porteføljestyring skal sikre, at det er attraktive og relevante projekter, som gennemføres, og at der sker en optimal udnyttelse af Koncern ITs ressourcer i forbindelse med projekternes gennemførelse.

Om stillingen
Koncern IT søger en studerende ca. 20 timer om ugen til at varetage en række opgaver i relation til styringen af Koncern ITs pipeline- og projektportefølje.

Porteføljen af projekter fastlægges for et kvartal ad gangen med tilhørende ressourceallokering. Koncern ITs Prioriteringsforum, som består af direktionen, sammensætter porteføljeplanens projekter inden for rammerne af Koncern ITs forretningsstrategi og ressourcekapacitet til at gennemføre projekter.

Dine opgaver
Dine opgaver vil være alsidige og præget af den generelle drift af porteføljen samt udviklingen af systemunderstøttelsen og governance omkring porteføljen. I samarbejde med Portefølje Manager får du ansvaret for følgende opgaver:

 • Tilrettelægge det kvartalsvis arbejde med kommende porteføljeplaner

 • Indkalde og følge op på Koncern ITs kontorers indmeldinger af projekter og ressourcer forud for ny porteføljeplan

 • Etablere overblik over den samlede portefølje af projekter og ressourceallokeringen til disse

 • Følge op på ledelsesbeslutninger vedrørende igangsættelse af nye projekter og ressourceallokering til disse

 • Forberede møder med direktionen, herunder udarbejde diverse ledelsesrapportering og -information, der kan understøtte ledelsesbeslutninger i Koncern ITs pipeline- og porteføljestyring

 • Være med til løbende forbedringer af vores arbejdsprocesser i porteføljestyringen, herunder sikre at vores it-værktøjer understøtter arbejdet effektivt

Vi forventer, at du

 • er i gang med en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc. eller projektledelse

 • via dit studie har et godt kendskab til projekt- og porteføljestyring, herunder standarder og metoder inden for disciplinerne

 • har flair for at håndtere store datamængder og har et solidt kendskab til Excel

 • har kendskab til eller lyst til at sætte dig ind i brugen af Microsoft SharePoint og Power BI, som vi bruger til systemunderstøttelse af porteføljestyring

 • kan orientere dig i en stor kompleks faglig og politisk organisation

 • er udadvendt og kan kommunikere let forståeligt i dagligdagens berøring med organisationens chefer og mange typer medarbejdere

 • arbejder struktureret, er servicemindet og kan bevare overblikket og humøret også i pressede situationer

 

Hvad tilbyder Koncern IT?
Koncern IT tilbyder et spændende job med store faglige udfordringer og med rig mulighed for at påvirke opgaveløsningen. Du får mulighed for stor personlig og faglig udvikling i en inspirerende og ambitiøs virksomhed.

Om kontoret
Du bliver en del af kontoret Forvaltningsrelationer, som har en central rolle i Koncern IT. Kontoret er den naturlige forankring for en række professionaliseringsindsatser, og vi har berøring med de fleste store projekter i organisationen. Samtidig er vi koordinerende og udførende for en lang række konkrete udviklingsopgaver, som Koncern IT leverer til vores syv meget forskellige forvaltninger. Det er et relativt ungt og meget ambitiøst kontor, der kontinuerligt sætter dagsordenen og lykkes med vores målsætninger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 20 timer om ugen, og er med tiltrædelse snarest muligt. Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til kontorchef Karen Rahbek på 2330 7757 eller koordinator Hans Henrik Halvbjørn på 3066 9225.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 1. september 2019

Om Koncern IT
Vi er KIT Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på www.Koncernit.kk.dk

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74766895
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Praktisk information
Indrykket
12-08-2019
Ansøgningsfrist
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74766895
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed
Gem annonce