Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Porteføljeplanlægning

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-12-2022
Har du lyst til at hjælpe med at de store projekter på jernbanen kan gennemføres til tiden, og har du sans for detaljer?

Som studentermedhjælper i Porteføljeplanlægning bliver du en del af en sektion i udvikling, hvor vi lige nu er syv medarbejdere og bliver stadigt flere. Sektionen består af planlæggere og porteføljemanagers, hvis opgave er at planlægge og styre Banedanmarks anlægsportefølje, supportere programmer og projekter med deres planlægning og udarbejde detaljerede planer for udførelse af arbejdet på jernbanen. Du vil få indblik i, hvordan vi planlægger arbejdet på jernbanen og sikrer os, at rammerne for arbejdet tilrettelægges korrekt med koordinering af sporspærringer, kørestrømsafbrydelser og løbende opfølgning på planer.

Du vil blive en del af sektionens Stadieplanlægningsteam, men du vil også opleve, at få opgaver på tværs af sektionen. Vi er på udkig efter flere studentermedhjælpere, der kan supplere hinanden i opgaveløsningen. Opgaverne spænder vidt fra fx at sikre at sporspærringer og kørestrømsafbrydelser er godkendt og aftalt med vores Trafikdivision til at levere tegninger til stadieplanlæggerne. Derudover kan der være andre ad hoc-opgaver for sektionens planlæggere og porteføljemanagers.

Dine opgaver som studentermedhjælper:

  • Tegne jernbanetekniske arbejder op i CAD-værktøj i samarbejde med stadieplanlægger
  • Sikre godkendelse og følge op på sporspærringer og kørestrømsafbrydelser til konkrete projekter
  • Indhente materiale til planlæggere eller stadieplanlæggere
  • Tjekke og registrere materiale til validering
  • Journalisere materiale i F2 eller på Sharepoint
  • Hjælpe med indtastning af tidsplaner og upload af tidsplaner i Project Online
  • Andre ad hoc-opgaver
Selvstændig kandidat som følger sine opgaver til dørs

Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne ingeniør eller lignende, men det er ikke afgørende, om du er på bachelor- eller kandidatniveau. Det vigtigste er, at du er ansvarsbevidst, hurtig til at sætte dig ind i nye ting, går op i detaljen og er god til at skabe dig et overblik over dine opgaver. Du går til opgaverne på eget initiativ, og du ønsker at sætte dit præg på tingene. Desuden er du god til at samarbejde, da du skal understøtte dine kolleger i deres arbejde og kunne kommunikere med andre divisioner og medarbejdere. Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med arbejdet på jernbanen og har interesse for dette område.

Som studenterhjælper er din arbejdstid ca. 15 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi vægter et stort engagement højt, samt at du er fleksibel i perioder med et ekstra stort arbejdspres.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 130,35 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Anne Marie Egesby på tlf. 30 68 17 94. Send os dit CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
21144842
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
30681794
Praktisk information
Oprettet
01-12-2022
Udløber
14-12-2022
Kviknummer
LJA-84302818
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 21144842
Praktisk information
Indrykket
01-12-2022
Ansøgningsfrist
14-12-2022
Kviknummer
LJA-84302818
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed