Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til politisk betjening i Banedanmarks Anlægsdivision

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2024
Vi søger en dygtig studentermedhjælper som interesserer sig for politisk betjening og som har lyst til at være en del af et team, som sidder i hjertet af Banedanmark og har fingrene i stort set alle de projekter, der får liv på jernbanen. Vores primære opgave er at understøtte Banedanmarks viceadministrerende direktør i at komme i mål med vores store anlægsprojekter som Signalprogrammet, Ringsted-Femern banen og Elektrificeringsprogrammet.

Som studentermedhjælper vil du bidrage til opgaveløsningen i tæt samarbejde med sekretariatets sagsbehandlere i Team Politisk betjening. Opgaverne er komplekse og involverer mange interessenter, men du vil blive en del af et dygtigt og kompetent team, som altid står klar med hjælp og sparring. Vi har en dynamisk og engageret tilgang til arbejdsopgaver samt en uformel omgangstone, der trives side om side med en høj grad af professionalisme.

Arbejdsopgaver:

Dine kerneopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Håndtering af sekretariatets hovedpostkasse
  • Udarbejdelse af præsentationsoplæg
  • Besvarelse af borgerhenvendelser
  • Informationsindsamling
  • Koordinering og besvarelse af høringer
I det politiske team går vores opgaver på tværs af hele organisationen. En stor del af dine arbejdsopgaver bliver derfor at koordinere og sørge for, at alle relevante interessenter inddrages, og at disse bidrag udmøntes til ét samlet produkt. Banedanmark tilbyder varierende arbejde med personlig og faglig udvikling, der kontinuerligt tilpasses dine kompetencer og interesser.

Jobbet som studentermedhjælper hos os vil give dig et indblik i ledelsesbetjening og samspillet mellem styrelse, departement og Folketinget. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til dit studie, men vi forventer også, at du kan give en ekstra hånd i travle perioder.

Kvalifikationer:

Du er godt i gang med en lang videregående samfundsfaglig uddannelse, og vi ser gerne, at du har 2-3 år tilbage. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med politisk sagsbehandling fra enten et ministerium eller en styrelse, men det er ikke et krav. Det er vigtigt, at du er analytisk også i forhold til at vurdere sagernes politiske karakter. Vi forventer desuden, at du:

  • er struktureret og kan prioritere i dine arbejdsopgaver i en dagligdag med højt tempo
  • er stærk skriftligt
  • er ansvarsbevidst og er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig anser teamsamarbejde som en naturlig arbejdsform
  • har et højt humør, gåpåmod og ikke er bleg for at komme med idéer til, hvordan vi kan gøre det hele lidt smarter
Løn og arbejdsplads

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 132,40 kr. i timen.

Du får arbejdsplads i hjertet af København tæt ved Dybbølsbro Station.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Lasse Bauer Kristensen. Send os dit CV, ansøgning og dokumentation for, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Dokumentationen er et krav for at kunne blive ansat i stillingen. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgningerne.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
41775973
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Lasse Bauer
Praktisk information
Oprettet
26-03-2024
Udløber
15-04-2024
Kviknummer
LJA-85402108
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 41775973
Praktisk information
Indrykket
26-03-2024
Ansøgningsfrist
15-04-2024
Kviknummer
LJA-85402108
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed