Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Politik og Analyse i Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2019

Interesserer du dig for politik og samfundsøkonomi? Og vil du være med til at løfte dansk erhvervslivs politiske interesser over for politikere og i medierne?

Dansk Erhverv søger en dygtig medarbejder til afdelingen for Politik og Analyse, der bl.a. varetager Dansk Erhvervs interesser overfor politikere, medier og embedsmænd og koordinerer Dansk Erhvervs politiske arbejde på tværs af områder og medlemsinteresser. Jobbet kræver derfor god forståelse for dansk politik, samfundsøkonomi og erhvervspolitiske dagsordner.

Som studentermedhjælper i Dansk Erhverv bliver du en del af de centrale arbejdsgange i en af Danmarks største erhvervsorganisationer. Du kommer helt tæt på processerne, hvor erhvervspolitikken udvikles, og du vil samtidig stifte bekendtskab med nogle af de store spillere i dansk erhvervsliv. Tempoet er højt og dine arbejdsopgaver vil variere meget fra dag til dag. Opgaverne består blandt andet i at koordinere det politiske arbejde på tværs i huset, bidrage til politiske notater og koordinere samarbejde med eksterne interessenter.

Stillingen er placeret i politisk team, hvor du vil arbejde tæt sammen med tre politiske medarbejdere. Politisk team ligger i afdelingen for Politik og Analyse, som i alt består af 20 medarbejdere, der beskæftiger sig med samfundsøkonomi og analyse, herunder fire studentermedhjælpere og én praktikant. Afdelingen rummer desuden Dansk Erhvervs kontor i Bruxelles, som også indgår i det daglige arbejde med EU-politiske sager. Politisk team har også ansvaret for Dansk Erhvervs iværksætterpolitik. Det vil derfor være en fordel, hvis du interesserer dig for iværksættermiljøet og rammevilkår for iværksættere og vækstvirksomheder.

Jobbet         
Dine opgaver vil blandt andet bestå i:    

  • Koordinering og projektledelse af større politiske publikationer

  • Udarbejdelse af indhold til nyheder, brochurer og medier

  • Bidrage til arbejdet med politikforslag og høringssvar

  • Praktisk arbejde og koordinering ifm. afholdelse af events og politiske møder

  • Research og analyse

Vores forventninger til dig

  • Du har gode skriftlige evner og kan formidle tungt stof på en interessant måde

  • Du har kendskab til dansk politik og interesserer dig for hvordan politiske partier arbejder

  • Du har styr på Excel og kan gebærde dig på Danmarks Statistik

  • Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver

  • Du er ikke for fin til de praktiske opgaver, som er en del af jobbet

Du er formentlig i gang med en samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse. Erfaring fra tidligere studiejob på fx Christiansborg, i et ministerie eller i et kommunikationsbureau vil være et plus.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen fordelt på 2-3 ugentlige arbejdsdage. Vi vil forsøge at være fleksible ifm. eksamener mv. Dit daglige arbejde vil foregå på Dansk Erhvervs hovedsæde i den historiske Børsbygning i centrum af København.

Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos chefkonsulent Jasmina Pless på tlf. 2924 2234 eller jpl@danskerhverv.dk.

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ansøg på vores hjemmeside www.danskerhverv.dk/omdanskerhverv/ledigestillinger hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler, og senest den 10. april.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.

 


Del dette job

Kontakt
Dansk Erhverv
Børsen
1217 København K
Tlf
33746000
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
10-04-2019
Kviknummer
LJA-71565726
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse, IT og web, Kommunikation og medier, Politik og samfund, Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Tlf 33746000
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
10-04-2019
Kviknummer
LJA-71565726
Jobtype
Studenterjob
Fag
Analyse, IT og web, Kommunikation og medier, Politik og samfund, Projektledelse
Beliggenhed