Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Piranyas marketingteam

Piranya Software ApS

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-09-2021

Kribler det i fingrene når du ser mangelfulde produktbeskrivelser, forskellige anvendelser af fonts på hjemmesider eller produktbilleder i dårlig opløsning? Tænker du automatisk på, hvordan man får skabt en bedre oplevelse på en hjemmeside for forbrugeren? Så har vi jobbet til dig!

Kvalitetssikring af digitale løsninger

Vi har rivende travlt, og derfor søger vi en ny kollega til at varetage kvalitetssikring af vores digitale løsninger.

Du kommer til at referere til vores marketingchef, og der sidder altid nogle dygtige kollegaer i teamet, som er klar til at hjælpe dig.

 

Dine ansvarsområder:

Din primære opgave vil være at kvalitetssikre Piranyas produkter ud fra et marketing mindset, herunder at tjekke og funktionsteste hjemmesider og applikationer. Vi sætter en ære i vores arbejde, og derfor betyder det meget for os, at vores løsninger kan leveres fejlfrie og fuldt optimeret, til gavn for vores kunder. Det er derfor en nødvendighed, at du har blik for detaljen, og flair for grafisk layout, samt consumer experience.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at udvide jobfunktionen til at hjælpe vores marketingteam med opgaver af både større og mindre grad.

 

Dine kompetencer:

Hvis du har flair for marketing og IT, skal vi nok sørge for at du får den nødvendige oplæring ift. at kvalitetssikre vores digitale løsninger. Vi lægger desuden vægt på, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og er systematisk og analytisk i din opgaveløsning. 

Derudover er det en stor fordel hvis du har en generel interesse i teknik og marketing.

Vi forestiller os derfor, at du er studerende på en erhvervsrelevant uddannelse, f.eks. Marketing, Markedsføringsøkonom eller International handel og marketing.

 

Personlig motivation og stolthed:

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og forventer samme mindset hos vores nye kollega. Derudover forventes det, at du kan bevare overblikket og tage ansvar for at følge opgaverne til dørs, også når der er travlt.

 

Fleksibilitet og gode arbejdsforhold

Du vil sidde i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. Piranya har attraktive lønforhold efter kvalifikationer og gode udviklingsmuligheder.

Den forventede arbejdstid er 8 timer om ugen, med mulighed for mere, som vi i fællesskab planlægger inden for kontorets åbningstid man-fredag 8-16, således at du også får tid til at passe dine studier.

Hos Piranya har vi en god hold-ånd og er gode til at sparre med hinanden, kunderne og hele tiden være på forkant. Arbejdet vil foregå fra Piranyas kontor i Aalborg.

 

Om Piranya

Piranya laver egenudviklede software-løsninger, der sælges til dagligvare- og fødevarevirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 2016 og har i dag 13 ansatte.

Piranya har unikke løsninger, og en god tilgang til markedet. Ligeledes arbejder Piranya mod international ekspansion. Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes.

I Piranya er der stor fokus på sammenholdet, og vi behandler hinanden, såvel som vores kunder, ordentligt. Vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med en stor personlig frihedsgrad og hvor der er højt til loftet.

Se mere om virksomheden på www.piranya.dk

 

Er du den vi mangler, så søg stillingen ved at sende en ansøgning til job@piranya.dk

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Anders Lønstrup på al@piranya.dk eller 20 49 80 16

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hilsen, Team Piranya

               

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Piranya Software ApS

Adresse 1
Stenbukken 7
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2021
Udløber
02-11-2021
Kviknummer
LJA-82625907
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Piranya Software ApS

Adresse
Stenbukken 7
9200
Aalborg SV
Praktisk information
Indrykket
07-09-2021
Ansøgningsfrist
02-11-2021
Kviknummer
LJA-82625907
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed