Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til oversættelse og videreformidling på engelsk

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2022

International Enhed i Studieservice søger en ambitiøs studentermedhjælper til oversættelse og videreformidling af Københavns Professionshøjskoles (KP) interne og eksterne informationer til studerende, ansatte og samarbejdspartnere. Vi søger en person, der er god til at oversætte og har flair for at omsætte informationer til vores intranet, hjemmeside og sociale medier.

Om jobbet
Som studentermedhjælper bliver du ansvarlig for oversættelse og videreformidling af en række kommunikationsprodukter målrettet internationale studerende, medarbejdere samt eksterne partnere, interessenter og kommende internationale studerende.

Konkrete opgaver omfatter bl.a.:

  • Formidling, oversættelse og koordinering af KPs informationer, strategier og nyheder til engelsk. Det kan være alt fra serviceinformationer, uddannelsesinformationer, informationer fra studenterorganisationer til informationer fra rektor og Ledelsessekretariatet
  • Intranet webredigering, herunder de tilknyttede sociale medier
  • Formidling på KP.dk i tæt samarbejde med kommunikationsafdelingen
  • Hjælp til andre ad hoc-opgaver i International Enhed; registrering af data på internationale mobiliteter både egne studerende og exchange students i vores studieadministrative systemer. Generering af diverse templates på engelsk.

Om dig
Du behersker engelsk flydende både i tale og på skrift. Du er aktuelt indskrevet på KU eller CBS, hvor du læser engelsk enten som hoved- eller bifag, gerne på kandidatniveau.

Du interesserer dig desuden for formidling, og du har erfaring med formidling både via gamle og nye medier. Ved tekstarbejde er du velskrivende, og du evner at gøre det komplekse enkelt. Har du erfaring med redaktionelle processer herunder skarp korrekturlæsning, er det en fordel, men ikke et krav. Sidst men ikke mindst er du bekendt og fortrolig med sociale medier.

Som person er du en stabil og struktureret holdspiller, som kan holde mange bolde i luften. Du har let ved at etablere kontakt til og samarbejde med nye mennesker, og du forstår at tage hensyn til mange perspektiver og finde løsninger, der tilgodeser mange forskellige behov.

Vi tilbyder
Et udfordrende og uformelt miljø med dygtige og engagerede medarbejdere. Tempoet er i perioder hektisk med korte deadlines og krav om kreative løsninger. Kontakterne ud i organisationen er mange, og opgaverne er forskellige. Du får mulighed for at præge dit arbejdsområde, hvis du har andre kompetencer, som du hen ad vejen viser at mestre.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Charlotte Staffeldt på tlf.: +45 51380359??

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 02-01-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Humletorvet 3
1799 København V
Danmark
Tlf
41897671
Adresse 2
1799 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2022
Udløber
02-01-2023
Kviknummer
LJA-84322209
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf: 41897671
Praktisk information
Indrykket
07-12-2022
Ansøgningsfrist
02-01-2023
Kviknummer
LJA-84322209
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed