Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til opgaver ifm. økonomistyring og ledelsesinformation i Borgercenter Børn og Unge

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2021

I Borgercenter Børn og Unge, som er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning, søger vi en student til vores økonomipartnerteam, der kan være med til at udarbejde og kvalitetssikre økonomistyring og formidle ledelsesinformation, der understøtter den daglige styring af området.

 

Om stillingen

Som student hos os skal du bistå økonomipartnerteamet med både faste og løbende opgaver med økonomistyring og vedligeholde ledelses- og styringsinformation til fire udførercentre og fem myndighedsenheder. I din opgaveløsning skal du udarbejde materiale til økonomistyringen, udføre controlling-opgaver og producere ledelsesinformation i tæt kontakt med ledere og administrative medarbejdere på forskellige niveauer i organisationen.

 

Opgaverne vil både bestå af analysearbejde, kvalitetssikring af data og forefaldende opgaver. Din sans for detaljer er afgørende, og du bør forvente at arbejde selvstændigt med opgaver, som kræver stor koordinering, og som skal løses med størst mulig præcision.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er studerende på statskundskab, økonomi eller et lignende relevant studie. Du har gennemført det første år på studiet og har minimum to år tilbage.

 

Du skal holde af at arbejde i økonomiprogrammer og være skarp til Excel. I din opgaveløsning er du vedholdende og arbejder selvstændigt, men er ikke bange for at spørge kollegaerne både i og udenfor teamet, hvis du er i tvivl.

 

Du er fleksibel, logisk tænkende og vigtigst af alt åben overfor at lære en masse. Du vil blive tildelt opgaver ad hoc og skal kunne arbejde selvstændigt og til tider med pres ift. deadlines.

 

Vi lægger vægt på, at du søger stillingen, fordi du enten har eller ønsker at tilegne dig

  • viden om eller interesse for arbejdet med udsatte børn og unge

  • erfaring med at anvende Excel på et højt niveau

 

Erfaring med økonomistyringsprogrammer som fx SAP eller OPUS vil være en fordel.

 

Vi forventer, at du

  • arbejder analytisk, er detaljeorienteret og engageret i at forstå, hvilke sammenhænge dine opgaver indgår i

  • er serviceminded, løsningsfokuseret og kan formulere dig både skriftligt og mundtligt i et letforståeligt sprog

 

Om Borgercenter Børn og Unge

Borgercenter Børn og Unge (BBU) er en del af Socialforvaltningen i Københavns Kommune og har ansvaret for indsatsen overfor børn og unge med sociale eller psykiske problemer.

 

BBU har fem lokale borgerrettede børnefamilieenheder og fem institutionscentre, der står for en lang række forebyggende tilbud, opsøgende tilbud og døgntilbud.

 

Børnefamilieenhedernes og institutionscentrenes arbejde bliver understøttet af en fælles stab. Staben huser borgercentercheferne, en række stabsfunktioner inden for økonomi, HR, organisationsudvikling, kommunikation, velfærdsteknologi, måling samt faglig kvalitetssikring og udvikling.

 

Du vil blive ansat i afdelingen Økonomi og Digitalisering i BBU Staben, som har adresse på Nørrebro i København. Du vil blive en del af økonomipartnerteamet, der består af ni medarbejdere og en afdelingsleder. Dine kollegaer er engagerede og fagligt dygtige, og arbejdspladsen er præget af en stor grad af selvbestemmelse samt faglig og personlig udvikling.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 15 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Ansættelse snarest muligt og efter aftale.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomipartner Mikkel Kristian Pedersen på 6114 2080 eller afdelingsleder Brian Tonny Andersen på 5357 5606.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. april 2021

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Adresse 2
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2021
Udløber
26-04-2021
Kviknummer
LJA-81948118
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Griffenfeldsgade 44
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-04-2021
Ansøgningsfrist
26-04-2021
Kviknummer
LJA-81948118
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed