Gem annonce

Studentermedhjælper til online kommunikation og markedsføring

FOF København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2022

FOF København søger en udadvendt og engageret studentermedhjælper med en kreativ pen og et blik for online kommunikation. 

 

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med kommunikation og markedsføring i alle afskygninger og får rig mulighed for at prøve kræfter med store og små opgaver i vores kommunikationsafdeling. 

 

Du kommer primært til at arbejde med vores nyhedsbreve og hjemmesidens tekster, så et kendskab til SEO og hjemmesideredigering er en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er det, at du er en stærk skriftlig formidler, som har fingeren på pulsen i forhold til digitale medier og har blik for den gode historie og idéer til, hvordan den kan formidles til forskellige målgrupper.  

 

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Tekstforfatning og opsætning af nyhedsbreve.
 • Skabe og redigere indhold til FOF Københavns hjemmeside i CMS-systemet Sitecore.
 • Søgemaskineopdatering (SEO).
 • Udarbejdelse af opslag til sociale medier (Facebook og Instagram).
 • Kommunikationsrelaterede ad hoc-opgaver.

 

Hvem er du?

 • Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau inden for kommunikation, marketing, visuel kultur, formidling, digitale medier eller lignende og at du har nogle år tilbage af studiet.
 • Du elsker at skrive, og du har styr på din grammatik.
 • Du er en stærk formidler med sans for både det visuelle og det sproglige.
 • Du behøver ikke at have det store kørekort til diverse IT-programmer, men det er vigtigt, at du har teknisk flair og har mod på at lære nye systemer.
 • Du arbejder systematisk, struktureret og selvstændigt.
 • Som person er du udadvendt, initiativrig, nysgerrig og ansvarsbevidst.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob hos Danmarks største aftenskole med rig mulighed for at afprøve og udvikle dine kompetencer indenfor kommunikation og markedsføring. Her vil du indgå i et ungt og dynamisk team, som p.t. tæller fem medarbejdere og en studentermedhjælper. Vi tilbyder oplæring inden for SEO, CMS og online kommunikation og du vil løbende få sparring omkring dine opgaver. 

 

Arbejdsstedet er Carlsberg Byen på Vesterbro i København, og din ugentlige arbejdstid bliver op til 10 timer om ugen med mulighed for flere timer i spidsbelastningsperioder eller i forbindelse med særlige opgaver.


Vi tilbyder fleksible arbejdstider, hvor vi tager hensyn til dit studie og eksamensperioder, men regner med, du kan være på kontoret i almindelig arbejdstid.

 

Som ansat har du mulighed for at deltage gratis i FOF Københavns mange kurser og foredrag måske du endda har mod på at optage en lille film eller lave et interview undervejs til brug på vores hjemmeside og på sociale medier.  

 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse:

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 14/8 til Kommunikations- og Markedsføringschef Natascha Bang Jespersen på nbj@fofkbh.dk.

 

Om FOF København

FOF København er Danmarks største aftenskole. Vi tilbyder mere end 5000 kurser og foredrag årligt i otte kommuner i hovedstadsområdet. Vores udbud spænder bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83780566
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

FOF København

Adresse
Humletorvet 27
1799
København V
Praktisk information
Indrykket
01-07-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83780566
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Beliggenhed
Gem annonce