Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Områdefornyelse Lundtoftegade

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2022

Interesserer du dig for borgerdialog, byudvikling og vil du være med til at gøre Lundtoftegade til en særlig del af København? Kan du formidle lokale fortællinger og skabe dialog på sociale medier, men også planlægge og holde arrangementer?

 

Så er det dig, vi leder efter som studentermedhjælper i Områdefornyelse Lundtoftegade. 

 

Om Områdefornyelse Lundtoftegade

Områdefornyelse Lundtoftegade er en del af Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Områdefornyelsen er i sin opstart, og det betyder, at vi i 2023 skal samle lokale ønsker og kommunale strategier i en 5-årig kvarterplan for udviklingen af kvarteret. Kvarterplanen skal danne afsæt for, at områdefornyelsen kan udvikle kvarteret i tæt samarbejde med lokale beboere og aktører. 

 

Sekretariatet vil blive dannet primo 2023, og vil bestå af to medarbejdere og en projektchef, som har forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Opgaverne løses i samarbejde på tværs, og udvikles med afsæt i forskellige fagperspektiver. 

 

Opgaver

Din primære opgave bliver at hjælpe med vores kommunikation og borgerinddragelse. Du vil varetage forskellige opgaver som grafisk opsætning af eksempelvis plakater eller invitationer, lave små film, besøge beboere og aktører, skrive afsnit i kvarterplanen, deltage i planlægning og afholdelse af events og hjælpe med at få de gode historier fortalt via områdefornyelsens profil på forskellige sociale medier. 

 

Din profil

  • Du interesserer dig for byens fysiske og strategiske udvikling og vil gerne være med til at give borgere og lokale aktører en stemme i udviklingen.

  • Du kan tale med og lytte til forskellige mennesker og kan møde dem dér, hvor de er.

  • Du er nysgerrig på, hvordan vi gennem lokale fortællinger kan synliggøre kvarterets identitet og styrke ejerskabet til byens rum.

  • Du har mod på at tage fat på praktisk arbejde i forbindelse med møder, events og arrangementer i et lille sekretariat, hvor vi alle giver en hånd med, når der er brug for det.

  • Du er god til at bruge InDesign og evt. også Illustrator.

  • Du er måske i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse eller en uddannelse indenfor arkitektur, design eller byplanlægning. Det kan også være, at du på anden vis har erfaring med at formidle både visuelt og på skrift.

  • Du har været i gang med dit studie i mindst to år.

 

Vi kan tilbyde dig

Du får mulighed for at arbejde med kommunikation, borgerinddragelse og samtidig komme helt ind i det bystrategiske maskinrum. Du vil blive en del af et nyt team, som brænder for området og glæder sig til at få gavn af og udvikle dine kompetencer.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse er i enheden Områdefornyelsen under enhedschef Jan Salling Kristensen, men du vil i hverdagen referere til projektchef Camilla Gøhler Ryberg. Stillingen er tidsbegrænset til juli 2024 med mulighed for forlængelse. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er på ca. 15 timer. Der vil være aften- og weekendarbejde en gang imellem.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål, så kontakt Camilla Gøhler Ryberg på 2452 6083 eller specialkonsulent Esben Tjørnevig Henriksen på 2114 2764.

 

Områdefornyelsen er i sin opstart, hvorfor der ikke findes omfattende materiale om indsatsen endnu. Du kan se afgrænsningen af kvarteret her: Byfornyelsesredegørelse 2021 | Københavns Kommunes hjemmeside (kk.dk)

 

Du kan læse mere om områdefornyelserne i Københavns Kommune her:

https://www.kk.dk/omraadefornyelse

 

Søg via linket senest tirsdag den 13. december 2022

 

Vi holder samtaler i uge 51

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
13-12-2022
Kviknummer
LJA-84280247
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-11-2022
Ansøgningsfrist
13-12-2022
Kviknummer
LJA-84280247
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed