Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til økonomiteam i Bygningsfornyelse

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-11-2023

Økonomien skal styres - vil du være med?

Kan du lide at arbejde med tal og data? Har du interesse i økonomi? Vil du have indblik i økonomistyringen i en kompleks, professionel organisation? Har du lyst til at bidrage til den grønne omstilling igennem dit arbejde?

 

Kan du svare ja til ovenstående, er et job som økonomisk studentermedhjælper i Københavns Kommunes Bygningsfornyelse noget for dig.

 

I Bygningsfornyelse er vi ca. 35 ansatte, der arbejder på at forbedre bygningsmassen i København, så den bliver mere klimavenlig og moderne.

 

Udover den traditionelle byfornyelsesindsats, hvor kommunen yder støtte til renoveringsprojekter, modtager vi også selv støtte til diverse udviklingsprojekter fra fonde i EU og Danmark. Du skal hjælpe vores økonomiteam med at holde styr på økonomien i disse projekter.

 

Dine opgaver vil fokusere på at sikre kvaliteten af den grundlæggende data igennem bogføring, omposteringer, afstemninger, mindre beregninger og ikke mindst grundig dokumentation af disse. Du skal også hjælpe med at trække data og behandle alle større indkøb i økonomisystemet.

 

Du får således en afgørende rolle i teamet, hvor udførelsen af dine opgaver skal sikre et solidt grundlag for ledelsens strategiske beslutninger.

 

Du vil også på sigt få muligheden for at være en del af processen omkring budgettering, opstilling af projektregnskaber, den løbende økonomistyring samt ikke mindst afrapporteringen af projekter med revisionsgodkendelse af regnskaber.

 

Du vil arbejde med programmet SAP, guldstandarden indenfor ressourcestyring, hvor du vil blive oplært til at være enhedens superbruger, der kan yde support til kollegaer. Yderligere vil du arbejde meget i Excel, hvor vi i øjeblikket, bl.a. igennem brug af AI, gennemfører en effektivisering af enhedens økonomistyring.

 

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor økonomi, administration, regnskab eller lignende men din baggrund er ikke det vigtigste. Det er afgørende, at du har lysten til at arbejde med tal og lære mere økonomi samt mod på at blive endnu bedre til at bruge de nævnte IT-systemer.

 

Hos os får du muligheden for at arbejde i en stor spændende enhed med mange forskellige kvalifikationer og profiler. Ligeledes er det en chance for at arbejde på Danmarks største arbejdsplads Københavns Kommune med over 45.000 ansatte. Der sker altid noget spændende. Og du får ikke mindst muligheden for at bidrage til den grønne omstilling af Københavns bygningsmasse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Der er tale om et studiejob med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer efter nærmere aftale inkl. frokostpause.

 

Arbejdssted er Islands Brygge 37, 2300 København S.

 

Ansættelsen løber fra den 1. februar 2024 eller snarest muligt.

 

Er du blevet nysgerrig?

Vil du vide mere om bygningsfornyelsen i København, kan vi anbefale at lytte til podcastserien Blød By, som består af tre afsnit produceret af BYLYD.

 

Du kan også læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomikonsulent David Kempel på 2016 6577 eller team koordinator Erik Dam på 2113 5971.

 

Søg via linket senest tirsdag den 2. januar 2024

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2 og 3 i 2024.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2023
Udløber
02-01-2024
Kviknummer
LJA-85129535
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-11-2023
Ansøgningsfrist
02-01-2024
Kviknummer
LJA-85129535
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed