Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til økonomiafdeling i Energi Fyn

Energi Fyn

Odense, Fyn

Indrykket
27-02-2024

Læser du økonomi/finans og har et par år eller mere tilbage af dit studie? Kunne du tænke dig et studierelevant job til at kickstarte din karriere? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100% ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. Som koncern har vi både kommercielle og regulerede aktiviteter, som bl.a. dækker over salg af ladestandere, varmepumper, el og gas, drift af elnettet på det meste af Fyn, udrulning af fibernet mm.

Teori til praksis
Som studentermedhjælper bliver du en del af økonomiafdelingen, som har ansvaret for den samlede økonomistyring i Energi Fyn koncernen. Dit arbejdsområde bliver at løse en række praktiske opgaver, der har en berøringsflade til controlling og regnskab.

Som studentermedhjælper vil du få en fast opgaveportefølje, men samtidig vil opgaverne udvikle sig over tid. Dette vil ske i takt med erfaring, kendskab til systemer mv.

Du bliver en del af et team på 17 erfarne og fagligt stærke kollegaer samlet i controlling og regnskab, og du får reference til vores teamleder for controlling. Det er et succeskriterie for os, at du kommer i mål med dine opgaver, og at du tør bede om hjælp undervejs.

Nysgerrig og detaljeorienteret
Du er i gang med en relevant uddannelse indenfor økonomi/finans og har gerne et par år tilbage af dit studie. Du arbejder analytisk, detaljeorienteret og er lærenem, når det handler om nye områder. Du er en habil bruger af Excel og har måske erfaring med Power-BI.

Som person er du positiv, nysgerrig og entusiastisk. Du er skarp og synes, det er sjovt at gennemskue problemstillinger og bringe din nyeste viden i spil.

Fællesskab med fokus på høj kvalitet

Du får et spændende og varierende studiejob i en afdeling med en uformel omgangstone, højt til loftet og en fælles målsætning om at levere høj kvalitet. Du får muligheden for at blive afklaret i forhold til specialer i fremtidige karrierevalg, og igennem et studierelevant job at gøre dig mere attraktiv for arbejdsmarkedet, når du er færdiguddannet.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en studentermedhjælper, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Det praktiske

Stillingen er 15 timer om ugen, som du i dialog med din leder planlægger og aftaler ud fra dit studie og eksamensperioder.

Arbejdstiden placeres inden for almindelig kontortid.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energi Fyn

Adresse 1
Sanderumvej 16
5250 Odense SV
Danmark
Tlf
63 17 26 10
Adresse 2
5250 Odense SV
Danmark
Kontaktperson
Lasse Thygesen
Praktisk information
Oprettet
27-02-2024
Udløber
12-03-2024
Kviknummer
LJA-85353609
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energi Fyn

Adresse
Sanderumvej 16
5250
Odense SV
Tlf: 63 17 26 10
Praktisk information
Indrykket
27-02-2024
Ansøgningsfrist
12-03-2024
Kviknummer
LJA-85353609
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed