Gem annonce

Studentermedhjælper til Økonomi

Professionshøjskolen Absalon, Campus Slagelse

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
24-01-2023
Er du god med tal, og synes det er sjovt at få regnskabet til at stemme? Så er det måske dig, vi mangler som studentermedhjælper til økonomiafdelingen. Du kommer med i et team, der med et højt ambitionsniveau, leverer sikker drift og et korrekt regnskab.

På Professionshøjskolen Absalon arbejder vi målrettet for at bidrage aktivt til regionens vækst og velfærd gennem udbud af gode og relevante uddannelses- og udviklingsmuligheder. Vi uddanner blandt andet undervisere til erhvervsuddannelserne og uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledere og bidrager til, at Danmark fortsat har en faglig kompetent og velkvalificeret arbejdsstyrke, når vi kigger ud i fremtiden.

Læs mere om Absalons vision, mission og uddannelsesambition her. https://phabsalon.dk/om-absalon/strategi

Din profil
Vi søger dig, der har lyst til at arbejde med tal som omdrejningspunkt og med mulighed for at udbygge dine kompetencer inden for økonomi. Derfor er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i nedenstående profil:

Interesse for økonomistyring og regnskab. Du kan lide at jonglere med tal, og du motiveres af at sætte dig ind i regler, procedurer og praksis på økonomiområdet.

Du har overblik og arbejder struktureret. I løsningen af dine arbejdsopgaver danner du dig hurtigt et overblik, og du er ikke bange for at komme helt ned i detaljen. Når du træffer beslutninger, gør du det på baggrund af et kvalificeret grundlag, fordi du opsøger viden og spørger ind, og omsætter det til handling.

Ansvarsbevidst og god til at samarbejde. Som person har du ro i pressede situationer, og du er god til at planlægge og følge op på dine arbejdsopgaver. Det er naturligt for dig at samarbejde med andre, og du er god til at formidle oplysninger videre. Du er også i besiddelse af et stort servicegen og er mødestabil.

Derudover forventer vi os, at du:

  • er i gang med en relevant uddannelse inden for økonomi, regnskab, offentlig administration eller tilsvarende.
  • er velbevandret i Office-pakken, særligt Excel, og har generelt flair for IT.

Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver vil spænde bredt under hensyn til afdelingens aktuelle behov og dine kvalifikationer. Hvis du løser dine opgaver godt, vil du med tiden få mulighed for at blive involveret i flere forskellige opgaver.

Forskellige opgaver inden for økonomistyring og regnskab. Du skal løse opgaver inden for faktura-flow, fakturering, bogføring og afstemning, arkivering og vedligeholdelse af information på intranet.

Administrative og praktiske opgaver. Du vil indgå i opgaver, der vedrører kalenderstyring og praktisk mødeafvikling. En del af dit arbejde vil også vedrøre journalisering og arkivering, samt diverse administrative og praktiske opgaver. I mindre omfang skal du bidrage til at udarbejde og formidle mødemateriale og økonomivejledninger i Word og PowerPoint.

Dit arbejdssted bliver på Campus Slagelse, Sdr. Stationsvej 30, 4200 Slagelse.

Dine kolleger
Du bliver en del af økonomiafdelingen med reference til økonomichefen, hvor vi i alt er ca. 20 medarbejdere organiseret i et Budgetteam og et Regnskabsteam. Vi lægger vægt på, at Økonomi er én afdeling og at vi samarbejder om opgaverne.

Som vores nye kollega vil du opleve et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone, faglig sparring og kvalitet i opgavevaretagelsen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Det er en forudsætning, at du er aktiv studerende for at være ansat som studentermedhjælper.
  • Den ugentlige arbejdstid aftales - vi forestiller os ca. 15 timer med fleksibilitet. Vi vil gerne have at du begynder senest den 1. marts 2023.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte økonomichef Villy Dahl Jensen, tlf. 7248 2120.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på 'Søg stillingen' til højre på denne side senest den 19. februar 2023. https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger
  • Vi forventer at afholde samtaler i uge 9.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen Absalon, Campus Slagelse

Adresse
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84455675
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon, Campus Slagelse

Adresse
Sdr.Stationsvej 30
4200
Slagelse
Praktisk information
Indrykket
24-01-2023
Ansøgningsfrist
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84455675
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce