Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Nuuday Strategy & Commercial Steering

Nuuday

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-05-2021

Opbyg relevant erfaring hos Nuuday og bliv en del af en afdeling, som arbejder med en lang række strategiske opgaver, bl.a. strategiske marketing/branding analyser og rådgivning. Nuuday er en del af TDC-koncernen, og består af en familie af brands på både B2C og B2B markedet, herunder YouSee, Telmore, Hiper, Blockbuster, YouTv, eesy, TDC Erhverv og Relatel.

 

Brænder du for en karriere indenfor strategisk marketing analyse samt kommerciel strategi og rådgivning på bl.a. brandpositioner? Hos Strategy & Commercial Steering søger vi en engageret og ambitiøs studentermedhjælper, der vil hjælpe med at understøtte vores arbejde med at maksimere værdien af Nuudays portefølje af brands, produkter og tjenester.

 

Stillingen

Du vil komme til at arbejde i et uformelt, moderne arbejdsmiljø og blive en del af i en kompetent og dedikeret afdeling, som brænder for at styrke Nuudays portefølje af brands i deres vækst og profitabilitet.

 

Dine primære opgaver vil bestå i at:

  • Supportere med rapportering af indsigter fra en række faste markedstrackere relateret til bl.a. marketing effektivitet, perception af image og brand positioner samt kundetilfredshed

  • Supportere med udarbejdelsen af analyser og rapporter på baggrund af data fra diverse ad hoc markedsundersøgelser såsom segmentering, kommunikationstest og koncepttest

  • Diverse ad hoc-opgaver

 

Din profil

Du forventes at læse en relevant overbygning (cand.merc, cand.polit eller lign.) og har 23 år tilbage af din studietid. Du er ambitiøs, er blandt de dygtige på dine årgang samt har et stort drive og udviser selvstændighed.

 

Herudover er du analytisk stærk, velformuleret og god til at samarbejde på tværs og ikke mindst er du fortrolig med Excel og Power Point. Du taler og skriver flydende engelsk, er nysgerrig af natur, og evner hurtigt at tilegne dig ny viden, samt sætte dig ind i, analysere og præsentere komplekse problemstillinger.

 

Vi tilbyder

Et afvekslende og udfordrende og dynamisk job, hvor det er muligt at udvikle en stærk forretningsforståelse og tage et stort ansvar for opgaver, hvor du vil få mulighed for at udnytte dit potentiale. Du skal forvente at arbejde ca. 15-20 timer om ugen ved siden af dit studie med fleksibilitet i eksamensperioder. 

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 7. juni 2021, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes uploade CV, karakterudskrift, og andre relevante papirer hurtigst muligt. Stillingen søges besat hurtigst muligt.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Ann-Kathrine Abildtrup Pinstrup på annabi@nuuday.dk eller 30370739 for yderligere information omkring stillingen.

 

Ansøgningsfrist: 14. juni 2021

 

Kontaktperson: Ann-Kathrine Abildtrup Pinstrup, tlf: 30370739

 

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nuuday

Adresse 1
Teglholmsgade 1
0900 København C
Danmark
Adresse 2
Teglholmsgade 1
0900 København C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
14-06-2021
Kviknummer
LJA-82140418
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nuuday

Adresse
Teglholmsgade 1
0900
København C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-05-2021
Ansøgningsfrist
14-06-2021
Kviknummer
LJA-82140418
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed