Gem annonce

Studentermedhjælper til Nordsjællands Hospital

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
20-11-2020
Er du selvhjulpen, opsøgende og god til kvantitative og/eller byggefaglige værktøjer?

Så er det måske lige netop dig vi søger.

Om os
Center for Ejendomme er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig Ventet og Velkommen, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Projektet
Projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland er organiseret under Center for Ejendomme. Vi er en samlet organisation på ca. 40 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde placeret dels på Hospitalet i Hillerød og dels i Skurbyen på byggepladsen.

Hospitalet bliver bygget af vores hovedentreprenør NCC. Det nye hospital afløser de tre hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, som nedlægges. Anlægsrammen er 4,5 mia. kr.

Før dørene kan slås op til det nye hospital, har projektet været igennem en omfattende planlægningsopgave og er nu i gang med en intensiv byggeperiode. Centralt gennem hele processen vil bygherreorganisationen have ansvar for fremdrift, budget, udvikling, tidsplan mv. samt drive dialogen med samarbejdspartnere, interessenter og offentligheden.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital. Det skal ske gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services. Hos Nyt Hospital Nordsjælland gør vi os umage hele tiden og i alle sammenhænge.

Om stillingen
Vi søger på Nyt Hospital Nordsjælland-projektet en skarp studerende til bygherreteamet på vores projekt.

Du vil blive en del af vores projektorganisation og indgå i et stærkt bygherreteam, der har det samlede ansvar for opførelsen af hospitalet, og de primære arbejdsopgaver vil være:

  • Kvantitative analyser, f.eks. inden for økonomi og risikostyring
  • Analysere byggedata, f.eks. tilbudslister, tidsplaner, 3D-modeldata, m.v.
  • Supportere teamets fagområdeledere med gennemlæsning af materiale og mini-analyser
  • Deltage i møder med entreprenører, arkitekter, ingeniører og partnere og skrive referater
  • Assistere med digitaliseringsopgaver, f.eks. inden for samarbejdssoftware og BIM
  • Løbende dokumentation af byggepladsen (fotos, 360-fotos, video, m.m.)
  • Praktiske opgaver på kontoret
  • Ad-hoc opgaver
Vi tilbyder
Et levende arbejdsmiljø i en moderne skurby, hvor bygherre, rådgivere og entreprenører sidder, en stor og spændende byggeplads lige uden for døren og med mulighed for at blive bidrage til og lære af et unikt projekt.

Du vil få studenterkolleger og indgå i et uformelt projektmiljø, hvor vi tager os godt af vores studerende og sørger for at rygsækken fyldes op, inden du skal videre med din karriere. Der vil være rige muligheder for at bruge projektet som case til uddannelsen, f.eks. ved at undersøge brugen af teknologi, samarbejdsprocesser, fagspecifikke emner, m.v.

Om dig
Vi forestiller os at du læser til bygningskonstruktør, ingeniør, økonom eller lignende, men alle er velkomne til at søge. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og selv tage initiativ i forbindelse med løsninger af opgaver. Desuden skal du have et godt kendskab til Microsoft Office og hurtigt kunne sætte dig ind i andre IT-systemer.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden.

Ansættelsesstart: 11. januar 2021 eller efter aftale.

Vi forventer, at du kan arbejde to gange om ugen, og vi ønsker at du kan arbejde på projektet minimum et år, gerne længere.

Byggepladsen ligger langs Overdrevsvejen i Hillerød (adresse: Salpetermosevej 8, Hillerød). På cykel fra Hillerød St. tager det ca. 12 min. at komme frem.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Oliver Sellner Vonsild på mailadr. oliver.sellner.vonsild@regionh.dk eller tlf. 26 81 11 94.

Ansøgningsprocedure
Upload din ansøgning, CV samt relevante uddannelsesdokumenter via linket i annoncen.

Ansøgningsfrist d. 7. december 2020.

Vi opfordrer alle til at søge stillingen - uanset etnicitet, køn og alder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse
3400 Hillerød
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
26811194
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
07-12-2020
Kviknummer
LJA-81407214
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf: 20150672
Praktisk information
Indrykket
20-11-2020
Ansøgningsfrist
07-12-2020
Kviknummer
LJA-81407214
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce