Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til NEXT Uddannelsesrådgivning

NEXT Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-02-2024
Brænder du for uddannelsesområdet? Og vil du gerne hjælpe folk med at finde den rigtige uddannelse?
 
På NEXT er vi drevet af troen på, at alle kan få en uddannelse og vi ser det som vores fornemste opgave at oplyse om mulighederne og pirre nysgerrigheden hos de uddannelsessøgende, så de kan finde det rette match. Uddannelsesrådgivningen er en vigtig spiller i det arbejde, og her søger vi en studentermedhjælper, som vil rådgive telefonisk om uddannelsesvalg og understøtte afdelingens arbejde med vejledning og rekruttering. 
 
Hvem er vi?
Du bliver del af et engageret team på fire konsulenter og en juniorkonsulent i Uddannelsesrådgivningen, som er en del af Kommunikation, Elevrekruttering og 10. klasse, hvor vi arbejder med at afklare og rekruttere til NEXT uddannelser. Uddannelsesrådgivningen har til opgave at vejlede og servicere uddannelsessøgende og samarbejdspartnere i forhold til vores mange erhvervs- og eux-uddannelser samt til gymnasier og 10. klasse. 
 
Vi har kontor på Sukkertoppen Gymnasium i Valby, hvor vi sidder sammen med Kommunikationsafdelingen, som vi også har et tæt samarbejde med om markedsføringen af vores events. Vi har en uformel tone og du bliver en del af en faglig og socialt stærk kollegagruppe.
 
Uddannelsesrådgivningen rådgiver potentielle elever telefonisk og afholder en række events i løbet af året f.eks. infoaftener, åbent hus-arrangementer, messer, foredrag og oplæg.
 
Primære arbejdsopgaver
Du skal arbejde med telefonisk rådgivning for uddannelsessøgende og sikre god kundeservice og rådgivning i samarbejde med teamet. Du vil indgå i et vagtskema fra mandag til fredag, hvor du vil få faste arbejdsdage. Den telefoniske rådgivning er åben mellem kl. 9-15 mandag - torsdag, samt fredag 9-14. Her besvares også mails fra uddannelsessøgende.
Derudover skal du assistere teamet med administrative og praktiske ad hoc-opgaver. Dette kan fx involvere opdatering af marketinglister, databehandling, samt klargørelse af materialer til events. Hvis det har din interesse, kan du også få mulighed for at komme ud i marken til uddannelsesarrangementer og derved arbejde med præsentation og formidling til forskellige målgrupper.
Arbejdsopgaver 
  • Telefonisk rådgivning om uddannelsesvalg og besvare mails 
  • Diverse administrative og praktiske opgaver, fx opdatering af marketinglister, databehandling, samt klargørelse af materialer til events.
  • Deltagelse i elevrekrutteringsarrangementer, fx infoaftener, uddannelsesdage mv.
 
Vi søger en profil, som
  • er studerende og har et til tre år tilbage af sin uddannelse indenfor f.eks. uddannelsesstudier, pædagogik, arbejdslivsstudier, eller måske er du ved at uddanne dig til lærer eller pædagog
  • har interesse for uddannelsesområdet og erfaring med kundeservice
  • er god til at kommunikere både i skrift og tale samt har erfaring med Office-pakken
  • er nysgerrig og gerne vil lære nyt  

Ansættelsesvilkår 
Ansættelsen er som timelønnet studentermedhjælp med ca. 15 timer om ugen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Skatteministeriet.


Din primære arbejdsplads ligger i Valby, men vi er jævnligt ude på en af vores 13 andre adresser i hovedstadsområdet.

 
Vi håber, at du kan starte 15. marts eller snarest derefter, og der kan være mulighed for at starte tidligere. 
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Ansøgning og kontakt
Send cv, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist senest den 23. februar, men vi tager løbende kandidater til samtale. 

 
Du er velkommen til at kontakte teamleder Christine Ingeberg Rye på tlf. 24 78 37 19 eller mail cir@nextkbh.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.
 

Om NEXT
NEXT Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.

NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere på https://nextkbh.dk/roegfri-skole/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

NEXT Uddannelse København

Adresse 1
Carl Jacobsens Vej, 25 1
2500 Valby
Danmark
Tlf
+4533880937
Adresse 2
2500 Valby
Danmark
Kontaktperson
Sara Berg Lückow
Praktisk information
Oprettet
09-02-2024
Udløber
23-02-2024
Kviknummer
LJA-85322497
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

NEXT Uddannelse København

Adresse
Carl Jacobsens Vej, 25 1
2500
Valby
Tlf: +4533880937
Praktisk information
Indrykket
09-02-2024
Ansøgningsfrist
23-02-2024
Kviknummer
LJA-85322497
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed