|   
Gem annonce

Studentermedhjælper til NEXT Business

NEXT Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2020
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Derfor søger vi en studentermedhjælper med skarpe kommunikative evner til vores Business-afdeling i Ballerup.

Du kommer til at fungere som studentermedhjælper for to uddannelsesledere og en uddannelsesdirektør, der til dagligt alle arbejder sammen i et velfungerende team.

Om jobbet
Som en del af vores strategimål om at blive en stærk samarbejdspartner for erhvervslivet, har vi brug for yderligere fokus på vores kommunikation med og til omverdenen. Derfor søger vi en skarp studentermedhjælper, der kan have dette som primært fokusområde.

Alle tre ledere har brug for understøttelse til forskellige lokale kommunikationsopgaver, hvorfor opgaverne kan være meget forskellige fra dag til dag.

Du kommer til at arbejde med forskellige understøttende funktioner inden for kommunikation og markedsføring i tæt samarbejde med vores centrale kommunikationsafdeling i Valby. Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • udarbejde opslag med tekst, billeder og video til vores sociale medier
 • udarbejde tekster til kommunikations- og salgsmateriale
 • opdatere tekst til vores sider på hjemmesiden
 • gennemgå og skrive breve der sendes ud til elever og virksomheder
 • gennemskrive de Lokale Uddannelsesplaner (LUP)
 • udarbejde notater
 • skrive referater
 • udarbejde PowerPoints
 • og lignende


Din faglighed
Vi forestiller os, at du er i gang med en mellemlang eller lang videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller lign.

Om os
På NEXT Business arbejder vi med skolens businessuddannelser. Det er uddannelser inden for kontor, detail, handel, event, ledelse, økonomi, it o. lign. Vi har både grundforløb på eud, eux, eus samt hovedforløb og efteruddannelse.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Som person
Du tager ansvar for dine opgaver og sætter en ære i at følge dem til dørs. Du brænder for skriftligt arbejde og kommunikation. Du arbejder struktureret og er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof. Du er en god skriftlig formidler og kan levere dit budskab skarpt og præcist. Du formår at danne gode relationer og fremstår troværdig over for kolleger, samarbejdspartnere og uddannelsessøgende.

Vi forventer, at du

 • har 1-3 år tilbage af din uddannelse
 • har interesse for uddannelsesområdet og erfaring med kommunikation og markedsføring på sociale medier.
 • er super dygtig til at kommunikere på skrift og har god erfaring med Office pakken
 • er nysgerrig og har kreative evner


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lærke Rau på tlf. 61716006, mail: lrkr@nextkbh.dk.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er som timelønnet studentermedhjælp med ca. 15-20 timer om ugen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Finansministeriet. Din primære arbejdsplads ligger i Ballerup, du skal påregne skiftende arbejdssteder.

Vi ønsker, at du starter hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen udløber den 2. juni 2020. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80303190
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

NEXT Uddannelse København

Adresse
Carl Jacobsens Vej 25
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-05-2020
Ansøgningsfrist
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80303190
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce
   |