Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Marketing

Kredsløb

Aarhus, Østjylland

Indrykket
18-11-2022

Har du flair for den skriftlige del af arbejdet med kommunikation og marketing og vil du være en del af en virksomhed, der arbejder med den grønne omstilling og kan du træde til hurtigt, så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
Kredsløb arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme, og genbrug. Vores ambition er at være førende inden for den grønne omstilling og holde os ajour med nyeste viden. Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med marketing og kommunikation i en innovativ driftsvirksomhed, som arbejder med to bundlinjer. En økonomisk bundlinje og en grøn bundlinje.

I stillingen som studentermedhjælper bliver du en del af Marketing, der er med til at gøre Kredsløbs profil levende. Afdelingens kolleger arbejder bredt med marketing- og kommunikationsopgaver, og du bliver en naturlig del af vores fællesskab og daglige sparring.

Dine opgaver
Du bliver en del af den daglige marketingdrift og vil få erfaring med bredden inden for marketing, dog primært det skrevne ord.

Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Skrive content til forskellige kanaler. Skrivearbejdet vil omfatte content til service-, adfærds- og salgskommunikation.
  • Forberede og afholde lanceringer, events og begivenheder sammen med dine kolleger. Vi afholder events på hverdage, aftener, weekender og ferier.
  • Selvstændigt stå for mindre opgaver.
  • Hjælpe med at planlægge, koordinere og eksekvere en række marketingaktiviteter og -materiale
  • Arbejde bredt med vores kanaler som tæller både fysiske og digitale touchpoints.

Den ideelle kandidat
Du elsker at skrive og flytte folk med ord uanset om det er på et brev, en hjemmeside eller på et skilt ved et vejarbejde, som folk kører forbi i alt for høj fart. Vi søger en person, der elsker at eksekvere og drives af resultater i en ambitiøs afdeling, hvor både tempo og humør er højt.
Du er lærenem, ivrig på at lære nye metoder og hele tiden holde effekten af dit indhold op mod målet med indholdet, så du hele tiden lærer og skaber bedre og bedre indhold sammen med dine kolleger.
Stillingen er på ca. 8-10 timer ugentligt, men timerne vil være fordelt fleksibelt. Du vil primært skulle arbejde i hverdagene kl. 8-16 og ind i mellem på andre tidspunkter.

Studiejob hos Kredsløb
Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob, hvor du får muligheden for at bidrage til fremtidens grønne omstilling og teste din studieviden af i praksis. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi fokus på gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning og to eksempler på tekster til os så hurtigt som muligt og senest den 8. december 2022. Dine to tekst-eksempler skal være tekster, du tidligere har lavet og som viser en ultrakort tekst og en lidt længere tekst (max A4-side det må gerne være et uddrag af en tekst, og vi vil hellere læse skønlitteratur end afleveringer/rapporter/universitetsopgaver).

Studiejobbet forventes opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Klaus Kristensen på 2920 9411.

Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.
 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kredsløb

Adresse 1
Karen Blixens Boulevard 7 1
8220 Brabrand
Danmark
Tlf
41855311
Adresse 2
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84262639
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Miljø og energi, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kredsløb

Adresse
Karen Blixens Boulevard 7 1
8220
Brabrand
Tlf: 41855311
Praktisk information
Indrykket
18-11-2022
Ansøgningsfrist
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84262639
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Miljø og energi, Salg og markedsføring
Beliggenhed