Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til målstyring i milliardstore jernbaneprojekter

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-01-2023
Trives du i excel, er du systematisk, og vil du gerne være med til at løfte nogle af de største infrastrukturprojekter i Danmark?

I Banedanmark Anlæg gentænker vi måden, vi gennemfører fornyelsesprojekter på, og opbygger Danmarks stærkeste projektorganisation. Derfor søger vi studentermedhjælpere til vores sektion Målstyring, der er skarpe på excelformler, power query og velbevandret i vba makroer. Du vil blive en del af det udviklingsteam som er i gang med at opbygge den datastruktur Banedanmark fremover kommer til at anvende på de største projekter. Du indgår fra start i opgaveløsningen og dit arbejde vil bl.a. bestå af:

  • Opsætning af strukturerede input tabeller- og formler, queries og makroer til data transformation
  • Manuel overførsel af data fra andre systemer
  • Kvalitetssikring af manuelt overførte data.
Som studentermedhjælper bliver du en del af sektionen Målstyring. Vi har ansvar for at drive en transformation i en klasse for sig. Konkret har vi ansvar for implementering af målstyring på Banedanmarks største projekter fra projektering til projektet er udført. Sektionen består på nuværende tidspunkt af 10 medarbejdere med forskellige stærke faglige kompetencer, som alle er med til at opbygge en mere driftssikker leverancemuskel? i vores anlægsprojekter.

Selvstændig kandidat som følger sine opgaver til dørs
Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne indenfor IT eller som ingeniør, men det er ikke afgørende, om du er på bachelor- eller kandidatniveau. Det vigtigste er, at du er ansvarsbevidst, systematisk, går op i detaljen og er god til at skabe dig et overblik over dine opgaver. Du har erfaring med formler, power query og vba makroer i excel. Kendskab til Sharepoint vil være en fordel, men er ikke et krav.

Som studenterhjælper er din arbejdstid ca. 15 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi vægter et stort engagement højt, samt at du er fleksibel i perioder med et ekstra stort arbejdspres.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 130,35 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte sektionschef Terne Vishart. Send os dit CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
23374353
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
51853752
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
14-02-2023
Kviknummer
LJA-84459094
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 23374353
Praktisk information
Indrykket
25-01-2023
Ansøgningsfrist
14-02-2023
Kviknummer
LJA-84459094
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed