Gem annonce

Studentermedhjælper til Legal & Compliance i Verisure

Verisure A/S

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2021
Vil du være med til at gøre en forskel og vil du udfordres, så har vi en spændende stilling som studentermedhjælper i vores Legal & Compliance afdeling i Verisure.JobbetVerisure gennemgår en spændende rejse, hvor vi vækster måned for måned både nationalt og internationalt. I Legal & Compliance afdelingen søger vi derfor en stærk studentermedhjælper, som kan hjælpe os med at supportere både Legal & Compliance og vores forretning. I din rolle vil du begå dig blandt kollegaer i alle hierarkier, da du vil få kontakt til de fleste i organisationen.Afdelingen består af 2 kollegaer, snart 3 og vores nye studentermedhjælper vil indgå i et tæt samarbejde med Legal & Compliance afdelingen og resten af forretningen.Din arbejdsplads vil være på vores hovedkontor, som ligger i Glostrup. Forventet arbejdstid er 15-20 timer om ugen med fleksibilitet i eksamensperioderne. De primære arbejdsopgaver kan se ud som følgende:
  • Implementering af compliance undervisning
  • Gap analyser på relevante love
  • Implementering og opfølgning af lovændringer og processer i forretningen
  • Oversættelse af juridiske tekster mellem dansk og engelsk
  • Fortolkning af regler
  • Koordinering og opfølgning af revision på databehandler aftaler
  • Support til fremfinding af materiale til brug for databeskyttelsessager
  • Opbygning af Legal og Compliance intranet side
  • Powerpoint præsentationer
  • Ad hoc sager
ProfilVi forestiller os, at du er i gang med din kandidatuddannelse på Cand.jur eller Cand.merc.jur. Stillingen er tidsbegrænset til en 6 måneders periode med mulighed for forlængelse eller fastansættelse efter endt studie. Det er vigtigt, at du har en interesse for kommerciel jura især forbrugerret, markedsføringsret og GDPR. Relevant erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. Derudover forventer vi, at du har gode mundtlige og skriftlige færdigheder i dansk og engelsk. Erfaring med powerpoint er en fordel, men ikke et krav.Du er som person kendetegnet ved at have sans for detaljen og er ikke bange for at lede en sag til dørs, og du sætter en ære i at gøre tingene ordentlig så de forankres. Eftersom der kan forekomme rutinepræget arbejde, skal du ligeledes være komfortabel hermed.Du befinder dig godt med at arbejde selvstændigt, og du løber gerne med bolden selv ved at arbejde systematisk og struktureret, samtidig kan du lide at være en del af et team, hvor vi sparrer med og hjælper hinanden.Om VerisureVerisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3,6 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst.I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.Er du den rette?Hvis du er interesseret i dette spændende og udfordrende studiejob og mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os dit CV samt motiveret ansøgning via "Søg stillingen". Det er et krav for ansættelse, at du kan fremvise en ren straffeattest.Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Legal Director Tehmeena Bukhsh på 29 49 70 37.Vi anbefaler dig at søge stillingen hurtigst muligt, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Ansættelsesstart hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1086e338)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Verisure A/S

Adresse
2600 Glostrup
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
56303702
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82663906
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Verisure A/S

Adresse
Hovedvejen 2
2600
Glostrup
Praktisk information
Indrykket
15-09-2021
Ansøgningsfrist
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82663906
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce