Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til ledelsessekretariat på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet på Frederiksberg Rådhus

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2019
Har du interesse og talent for kombinationen af administration og politik, er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi søger en engageret og dygtigt studentermedhjælper, der interesserer sig for politik, velfærdsområdet, offentlig forvaltning og udviklingen af Frederiksberg. Sekretariatets vigtigste opgaver er at betjene det politiske niveau, den øverste ledelse af social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet og understøtte fagområderne i deres opgaveløsninger.
 
 
Jobbet
Vi er et sekretariat på 18 medarbejdere, som værdsætter rum til gensidig sparring og vidensdeling samt et tæt samarbejde med de andre teams og afdelinger i forvaltningen. Du har mulighed for i en vis grad at præge dine arbejdsopgaver. Du må dog være forberedt på en vis andel rutinearbejde. Dine opgaver vil bl.a. omfatte mindre skiveopgaver til hjemmesiden, dialog med borgere og samarbejdspartnere, understøtte sagsforelæggelser til de politiske udvalg, bistå med planlægning og gennemførelse af møder og meget mere.

Om dig

    Du læser på en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse.
    Du er analytisk og grundig.
    Du er god til at kommunikere og arbejde selvstændigt.
    Du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt - og har mod på at lære.
    Du er initiativrig og kan lide at få tingene gjort.
    Du er fleksibel, har godt humør og ser forskellighed som en styrke.
 

Uanset din baggrund har du mindst 2 år tilbage af dit studie. Viden om velfærdsområderne er en fordel, men ikke et krav.
 
Vi tilbyder
Et varierende job, der er fagligt relevant og giver godt indblik i, hvordan en politisk ledet organisation arbejder. Du kommer til at arbejde i et spændende og dynamisk miljø, hvor du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige facetter af en offentlig forvaltning.
 
Ansættelsesvilkår og ansøgning
Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og den forventede arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, naturligvis med fleksibilitet i forbindelse med eksaminer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.
 
Ansøgningsfrist
Tirsdag den 5. marts 2019

Samtaler forventes afholdt i uge 11 og 12 2019
 
Har du konkrete spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Pernille Enemærke på tlf. 2898 3052 eller mail peen02@frederiksberg.dk eller juridisk chefkonsulent Camilla Lykkegård Sørensen på tlf. 2898 3060 eller mail caso07@frederiksberg.dk.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
05-03-2019
Kviknummer
LJA-70590287
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Creditplus Bank AG

mgm technology partners GmbH

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-02-2019
Ansøgningsfrist
05-03-2019
Kviknummer
LJA-70590287
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed