Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til ledelsessekretariat

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-04-2021
Er du studerende, og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med ledelsessupport samt håndtering af borgerhenvendelser og politiske sager i en statslig virksomhed?

Har du lyst til at få praktisk erfaring med at omsætte tekniske termer til flydende sprog og gøre præsentationer let forståelige samt svare på henvendelser fra borgere såvel som politikere? Interesserer det dig at få indblik i myndighedsrollen inden for jernbaneområdet og trives du med mange forskellige opgaver, hvor løsningen ofte vil være afhængig af et godt samarbejde med kolleger med fagligt forskellige baggrunde? Så er du måske den studentermedhjælper, som vi søger.

I Infrastruktur-divisionen i Banedanmark har vi ansvaret for drift- og vedligehold af jernbanen i hele landet. Vi søger en studentermedhjælper til vores ledelsessekretariat, hvor opgaverne spænder vidt og hvor to dage sjældent er ens.

Ledelsessupport

Som vores nye studentermedhjælper, vil du indgå i et samarbejde med to ledelsessupportere, der arbejder dedikeret med at oversætte komplekst fagligt stof til et lettere forståeligt sprog. Teamet i ledelsessekretariatet består samlet af 8 medarbejdere.

I vores team vil du få indblik i arbejdet i en stor offentlig virksomhed, herunder myndighedsarbejdet og samspillet mellem Banedanmark, ministeriets departement og omverdenen. Organisatorisk vil du blive placeret i Infrastrukturs ledelsessekretariat med reference til teamleder Annette Bernhoff Bay.

Stillingen er p.t. placeret i et nyt kontordomicil i Ringsted, så det vil være optimalt, hvis du kan møde ind i Ringsted to gange om ugen.

Ansvarsfuld med plads til udvikling og skæve opgaver

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse og har mindst to år tilbage af din studietid. Du skal kunne arbejde på hverdage i dagtimerne, men til gengæld tilbyder vi 15 timers ugentligt studierelevant arbejde med mulighed for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Vi leder efter en ansvarsbevidst og fleksibel studentermedhjælper, som går nysgerrigt og engageret ind i de opgaver, der skal løses. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt på alle niveauer i organisationen, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer. Du kommer til at arbejde både selvstændigt med egne opgaver og sammen med dine kollegaer.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 126,31 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Annette Bernhoff Bay på tlf. 93 54 75 18. Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
81710784
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
93547518
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
LJA-81992133
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 81710784
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
06-05-2021
Kviknummer
LJA-81992133
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed