Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Ledelses- og Kommunikationssekretariatet

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023

Vil du arbejde med analyser og studenterinddragelse, som bidrager til udviklingen på Københavns Professionshøjskole? Vi leder efter en ny studentermedhjælper, som er glad for at finde mønstre i data, er en god formidler og som samtidig har sans for detaljen.

Københavns Professionshøjskole (KP) er en af landets største uddannelsesinstitutioner og med vores 23 professionsuddannelser og mange efter- og videreuddannelser, uddanner og videreuddanner vi hvert år alt fra tekstilformidlere og socialrådgivere til lærere og radiografer. 

I Ledelses- og Kommunikationssekretariatet på KP har vi brug for en ny studentermedhjælper, da vores nuværende studentermedhjælper bliver færdig med sin uddannelse. I Ledelses- og Kommunikationssekretariatet understøtter vi KPs øverste ledelse og studenterpolitiske organisation. 

Om jobbet
Du vil blive tilknyttet sekretariatets team for Kvalitet og Analyse, hvor vi designer og gennemfører bl.a. evalueringer og større undersøgelser, driver strategiske projekter og rådgiver om kvalitets- og analysearbejde i tæt samarbejde med kolleger i sekretariatet og resten af organisationen. Som studentermedhjælper vil du understøtte vores arbejde bredt både i forhold til analyse- og evalueringsopgaver, desk research samt praktisk og administrativ understøttelse af vores studenterpolitiske organisation, større projekter og ad hoc-opgaver. Dine arbejdsopgaver vil derfor være skiftende, ligesom vi løbende bestræber os på at tilpasse dem til dine kompetencer og udviklingsønsker. 

Dine opgaver kan blandt andet være at: 

 • hjælpe med at planlægge og gennemføre dataindsamling (fx opsætte og udsende surveys, rekruttere respondenter og foretage desk research)
 • analysere kvantitative og kvalitative data (fx databehandling i Excel og tekstkodning af interview-materiale)
 • formidle resultater fra evalueringer og analyser (fx opstille figurer, skrive rapporter og udarbejde præsentationer) 
 • hjælpe vores studenterorganisation med driftsopgaver (fx administrative opgaver, mødeplanlægning eller afholdelse af events).

I den kommende tid vil du bl.a. kunne bidrage til vores årlige statusrapport på strategi- og kvalitetsnøgletal, analyse og formidling af studerende og dimittenders svar på den nationale undersøgelse Danmarks Studieundersøgelse samt planlægning og afvikling af Studenterrådet ved KP's årlige generalforsamling.

Om dig 
Du er studieaktiv på en videregående uddannelse (fx statskundskab, sociologi, en administrativ professionsbachelor eller lignende) og har mindst 2 år tilbage. Derudover søger vi en kollega der: 

 • Har en grundlæggende viden om både kvantitative og kvalitative metoder
 • Er grundig i sin opgaveløsning og god til at arbejde systematisk
 • Kan formulere sig kort og præcist især på skrift 
 • Har erfaring med at gennemføre spørgeskemaundersøgelser (gerne i SurveyXact) 
 • Kan bearbejde data i Excel
 • Er serviceminded og har gode samarbejdsevner 
 • Interesserer sig for uddannelsesområdet og har lyst til at tænke med på opgaveløsningen.

Vi kan tilbyde dig

 • Praktisk erfaring med at gennemføre og formidle forskellige former for analyser og indgå i forskelligartede projektforløb 
 • Et job med god mulighed for løbende udvikling og læring
 • Erfaring med understøttelse af frivillige og koordinering af events
 • Stor indsigt i arbejdet med at lede en stor og ambitiøs uddannelsesinstitution
 • En arbejdsplads med højt til loftet og et stærkt fagligt og socialt fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799 København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Lone Egelund Larsen på tlf.: 5163 2622??.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 29. november 2023. 

Vi holder samtaler løbende. De sidste samtaler bliver afholdt i uge 49.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Humletorvet 3 1
1799 København V
Danmark
Tlf
41897398
Adresse 2
1799 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
29-11-2023
Kviknummer
LJA-85100042
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Humletorvet 3 1
1799
København V
Tlf: 41897398
Praktisk information
Indrykket
16-11-2023
Ansøgningsfrist
29-11-2023
Kviknummer
LJA-85100042
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed