Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Lægemiddelstyrelsens enhed for Medicinsk Udstyr

Lægemiddelstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-02-2021

Studentermedhjælper til Lægemiddelstyrelsens enhed for Medicinsk Udstyr

 

Er du studerende på en sundheds- eller naturvidenskabelig uddannelse og er du interesseret i medicinsk udstyr? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

Om Medicinsk Udstyr

I Lægemiddelstyrelsen administrerer vi lovgivningen inden for medicinsk udstyr i Danmark og har derfor myndighedsansvaret for at overvåge sikkerheden af medicinsk udstyr i hele dets livscyklus fra det først afprøves i sundhedsvæsenet til det tages af markedet.

 

Lægemiddelstyrelsen behandler blandt andet hændelsesindberetninger, giver tilladelse til kliniske afprøvninger, udsteder eksportcertifikater, fører tilsyn med bemyndigede organer, udfører inspektioner af virksomheder og foretager markedsovervågning af medicinsk udstyr.

 

Medicinsk udstyr er et område i hastig vækst og denne udvikling er til gavn for borgerne, da den fører til nye og mere effektive behandlinger, og fordi flere opgaver kan klares ambulant eller i borgernes eget hjem.

 

Enhed for Medicinsk Udstyr overvåger sikkerheden, herunder opgaver relateret til hændelsesindberetninger vedr. medicinsk udstyr. Enheden består af 3 sektioner: Udvikling og registrering, Markedsovervågning og brugersikkerhed samt Eksternt samarbejde og Koordinering, hvor du kommer til at arbejde i den første periode.

 

Aktuelt er vi ca. 35 personer i enheden med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde samt 6 studentermedhjælpere, hvor du vil kunne blive den ene af dem.

 

Din hverdag hos os

Enheden tager sig af en bred vifte af administrative opgaver vedrørende medicinsk udstyr og dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • sagsoprettelse og journalisering

 • vurdering og udarbejdelse af eksportcertifikater

 • publicering af sikkerhedsmeddelelser på hjemmesiden

 • registrering af fabrikanter

 • ad hoc opgaver.

 

Vi kan tilbyde et spændende job med gode kollegaer.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er studerende på en sundheds-, naturvidenskabelig eller lignende universitetsuddannelse. Derudover ser vi gerne, at du:

 • er engageret og kvalitetsbevidst

 • overholder beskrevne arbejdsprocesser efter oplæring og instruktion

 • kommunikerer flydende skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens kapitel 6 vedr. timelønnede.

 

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 10 timer, som tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og eksamensperioder. Vi ser dog gerne, at din arbejdstid fordeles på faste dage.

 

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stille spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte akademisk sagsbehandler Sandra Pedersen på tlf. 23397816 eller sektionsleder Jeppe Larsen på tlf.  29661207.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og oversigt over opnåede karakterer samt dokumentation for studieaktivitet. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 10, og der vil blive afholdt skriftlige tests i forbindelse med samtalerne.

 

Vores mission:

Effektive, sikre og tilgængelige lægemidler og sikkert medicinsk udstyr til gavn for samfundet.

 

Vision

Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse

 • Aktiv dialog og samarbejde - værdi for borgerne

 • Kvalitet og leverancer til tiden

 • Faglighed og engagement en fantastisk arbejdsplads!

 • Bidrag til Danmark som førende life science nation

 • Drivkraft i det europæiske samarbejde og en stærk international position

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lægemiddelstyrelsen

Adresse 1
Axel Heides Gade 1
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81729097
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Sundhed
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lægemiddelstyrelsen

Adresse
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-02-2021
Ansøgningsfrist
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81729097
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Sundhed
Beliggenhed