Gem annonce

Studentermedhjælper til Kunder og Kapacitetsplanlægning

Banedanmark, Mellem Broerne 12-14

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
16-09-2020
Har du lyst til at stifte bekendtskab med jernbanen og understøtte samarbejdet med jernbanevirksomhederne samt bistå til at skabe udvikling og værdi for både passager- og godsjernbanevirksomheder?

Som studentermedhjælper i Kunder og Kapacitetsplanlægning bliver du en del af en sektion på 21 medarbejdere, som består bl.a. af køreplanlæggere, projektledere og koordinatorer, der varetager alt fra udarbejdelsen af jernbanevirksomhedernes køreplaner til den daglige kontakt med jernbanevirksomhederne og jernbanens interessenter. Du vil derfor få et indblik i hele rejsen, fra Banedanmark modtager en ansøgning om kapacitet, til jernbanevirksomhederne får tildelt en køreplan og kører på skinnerne. Du får mulighed for at møde mange spændende interessenter i dit arbejde med jernbanens samarbejdspartnere, og vil stifte bekendtskab med et område i stor udvikling og politisk bevågenhed.

Du vil blive en del af afdelingens kundeteam, der består af seks medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund herunder vores anden studentermedhjælper, som du vil indgå i et studentermedhjælperteam sammen med. Vores arbejdsopgaver spænder bredt med alt fra den daglige kontakt med jernbanevirksomheder og samarbejdspartnere, projektledelse, deltagelse i møder i europæiske fora, departementale henvendelser, bistå køreplanlæggerne i deres arbejde, ad hoc-opgaver og meget mere. Der er aldrig en kedelig dag på kontoret.

Dine opgaver

  • Bistå til mødeafholdelse, herunder udarbejdelse af dagsordener og referater
  • Bistå til udarbejdelse af notater
  • Udarbejdelse af PowerPoint-præsentationer til møder
  • Simpel databehandling
  • Ad hoc-opgaver.
Selvstændig kandidat som følger sine opgaver til dørs
Du er i gang med en videregående uddannelse, men det er ikke afgørende, om du er på bachelor- eller kandidatniveau. Du er ansvarsbevidst og god til at skabe dig et overblik over dine opgaver. Du går til opgaverne på eget initiativ, og du ønsker at sætte dit præg på tingene. Desuden er du god til at samarbejde, da du skal understøtte dine kolleger i deres arbejde. Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med arbejdet i det offentlige og har interesse for dette område.

Som studenterhjælper er din arbejdstid ca. 15 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi vægter et stort engagement højt, samt at du er fleksibel i perioder med et ekstra stort arbejdspres.

Løn
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 126,43 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt Lotte Horsted Sørensen på tlf. 21344238 eller Line Hjarsbæk Becker på tlf. 22440250. Send os dit CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

Samtaler vil blive afholdt i Ringsted i uge 42.
For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling nedenfor og følger instruktionerne.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Mellem Broerne 12-14

Adresse
4100 Ringsted
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
21344238
Praktisk information
Oprettet
16-09-2020
Udløber
06-10-2020
Kviknummer
LJA-81100141
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Mellem Broerne 12-14

Adresse
Mellem Broerne 12-14
4100
Ringsted
Praktisk information
Indrykket
16-09-2020
Ansøgningsfrist
06-10-2020
Kviknummer
LJA-81100141
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce