Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Kultur- og Fritidsforvaltningens budgetteam

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-11-2021

Vil du arbejde med økonomi tæt på de politiske beslutninger på kultur- og fritidsområdet? Brænder du for at arbejde i en politisk styret organisation, og har du interesse for kultur- og fritidslivet i København? Så er dette måske jobbet for dig.

 

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og studierelevant stilling i budgetteamet i Center for Økonomi, Kommunikation og Organisation i Kultur- og Fritidsforvaltningen.

 

Som studentermedhjælper hos os får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og få erfaring med løsning af mange forskelligartede opgaver inden for økonomiområdet i en politisk styret organisation. Du vil komme til at indgå på lige fod med dine øvrige kollegaer, hvor du både vil have opgaver som løses i fællesskab samt selvstændige opgaver, som du selv har ansvar for at drive. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder.

 

Vi er et hold af dygtige og engagerede medarbejdere, som blandt andet varetager den overordnede økonomistyring og styrer forvaltningens samlede budget- og regnskabsproces, hele vejen fra de politiske forhandlinger, den løbende budgetopfølgning til regnskabet.

 

Vi har høje ambitioner, stor faglighed og plads til grin.

 

Som studentermedhjælper bliver du en del af opgaverne vedr.:

  • Politiske budgetforhandlinger

  • Planlægning og koordinering af effektiviserings- og optimeringsprocesser på tværs af de faglige områder i forvaltningen

  • Udarbejdelse af økonomiske analyser

  • Kultur- og Fritidsudvalgets budgetseminarer

  • Understøttelse af udarbejdelse af notater, beslutningsoplæg og mødeforberedelse til direktion og politikere

  • Kommunikation, sparring og samarbejde med forvaltningens enheder på kultur- og fritidsområdet

 

Om dig

Du er lærenem, socialt anlagt og god til at indgå i nye relationer og samarbejder. Du ser dig selv som en holdspiller, som sikrer, at vi løser opgaverne sammen. Du har lyst til at beskæftige dig med snitfladen mellem økonomi og politik. Du har flair for tal og har en skarp analytisk sans, hvor du både kan fokusere på detaljen og se det i en større sammenhæng. Du formår at formulere dig klart og tydeligt både i skrift og tale med modtageren for øje.

 

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse f.eks. inden for statskundskab, økonomi eller offentlig administration. Det vil være en fordel, hvis du har god brugererfaring med Office pakken, især Excel og PowerPoint.

 

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen og Center for Økonomi, Kommunikation og Organisation

Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) driver byens biblioteker, kulturhuse, museer, idrætshaller, idrætsanlæg og Borgerservice blandt meget andet. Den samlede serviceramme er på 1,4 mia. kr., og det årlige anlægsbudget er ca. 80 mio. kr. Det er forvaltningens kerneopgave at understøtte kultur- og fritidslivet i København og i samarbejde med københavnerne skabe en by, der lever og udvikler sig.

 

Center for Økonomi, Kommunikation og Organisation servicerer borgmesteren, Kultur- og Fritidsudvalget og direktionen og understøtter forvaltningens enheder lige fra byens biblioteker og kulturhuse til Borgerservice. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at forvaltningen kan fokusere på at skabe de bedste kultur- og fritidstilbud til borgerne inden for den økonomiske ramme. Afdelingen består af ca. 90 medarbejdere fordelt på seks teams.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Arbejdsstedet er Nyropsgade i København V.

 

Tiltrædelse den 1. januar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent i budgetteamet Trine Sun Jeppesen på 2369 4424.

 

Søg via linket senest torsdag den 2. december 2021

 

Vi afholder samtaler den 9. december.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2021
Udløber
02-12-2021
Kviknummer
LJA-82971971
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-11-2021
Ansøgningsfrist
02-12-2021
Kviknummer
LJA-82971971
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed