Gem annonce

Studentermedhjælper til Kontoret for Selskaber og Rettigheder

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-08-2019

Stud.jur./stud.merc.jur. søges som studentermedhjælper til Kontoret for Selskaber og Rettigheder

 

Kontoret søger en pligtopfyldende og selvstændig stud.jur./stud.merc.jur. til arbejdet med Københavns Kommunes ejendomsrettigheder.

 

Vi er et centralt kontor i Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus, som administrerer og håndterer kommunens værdier og rettigheder i forhold til byens borgere og virksomheder. Vi varetager også ejerinteresser i forhold til de selskaber, som Københavns Kommune er medejer af.

 

Du vil hovedsageligt varetage administrationen af kommunens frikøbsordning. Dit arbejde vil bestå af besvarelse af henvendelser fra borgere, virksomheder og rådgivere vedrørende ejendomsrettigheder, udarbejdelse af tilbud om frikøb eller udskydelse af tilbagekøbsrettigheder. Derudover vil der være mulighed for at blive inddraget i projektarbejde.

 

For at varetage jobbet, er det nødvendigt, at du har interesse og forståelse for fast ejendom. Du skal desuden være detaljeorienteret, logisk tænkende og have talforståelse. Da du vil have meget kontakt udadtil, er det ligeledes nødvendigt, at du er god til at tale med mange forskellige mennesker.

 

Vi tilbyder til gengæld gode muligheder for dig og din fremtidige karriere. Vi er et kontor, hvor den daglige omgangstone er uformel, og hvor der er muligheder for faglig sparring med erfarne kolleger.

 

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der tilrettelægges under hensyntagen til kontorets behov og dit studium.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Pia Mørkedal på 2157 1073 eller fuldmægtig Thor Halmind på 2499 6413.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 28. august 2019

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36.

 

Om Økonomiforvaltningen

Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
28-08-2019
Kviknummer
LJA-74792438
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-08-2019
Ansøgningsfrist
28-08-2019
Kviknummer
LJA-74792438
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Kategori
Administration, Jura, Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Gem annonce