Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Koncern HR Udvikling i Region Sjælland

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
04-08-2022

Er du på udkig efter et spændende og meningsfuldt studiejob, og brænder du for HR arbejde med fokus på ledelse, rekruttering og fastholdelse? Så er det dig, vi søger.

Koncern HR Udvikling søger en akademisk studentermedhjælper i 15 timer pr. uge til en 1 årig ansættelse eller indtil endt studie. Arbejdet kan udføres delvist hjemmefra og delvist fra vores kontor i Regionshuset i Sorø.

Du bliver en del af fagområdet Rekruttering, Fastholdelse og Ledelse, der er placeret i Koncern HR Udvikling, hvor vi er 7 konsulenter og 1 chefkonsulent, som arbejder med et bredt udsnit af strategi- udviklings- og driftsopgaver indenfor strategisk kompetenceudvikling, rekruttering, fastholdelse og lederudvikling.

Vores kerneopgave er at understøtte regionens virksomhedsområder med HR-løsninger, der bidrager til at fremme muligheder for at rekruttere og fastholde medarbejdere og udvikle regionens ledere. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe. Vi har især fokus på onboarding og offboarding, digitalisering af processer, udvikling og administration af eksterne konsulentforløb, lederkurser, ledernetværk og meget andet.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper får du:

  • et selvstændigt ansvar for administration af vores eksterne konsulentforløb, herunder at sørge for indgåelse af kontrakter, journalisering, mødebooking og koordinering mellem interne og eksterne parter
  • opgaver, der indebærer udarbejdelse af dagsordener, referater, mødebooking, koordinering mv
  • mulighed for at deltage i projekter, indsamle og bearbejde data, deltage i møder med interne og eksterne parter, bidrage med dit input og dine kompetencer
  • opgaver, der indebærer med-facilitering og evaluering af virtuelle og fysiske møder, webinarer/seminarer og workshops mv

Du vil selvfølgelig få den nødvendige oplæring, så du kan varetage dine opgaver selvstændigt, og du vil indgå i et tæt samarbejde med en eller flere kolleger om løsninger af vores fælles opgaver.

Om dig

Vi forventer, at du er i gang med en kandidatoverbygning eller påbegynder en snarest, og har en særlig interesse i at arbejde med HR, gerne indenfor rekruttering og fastholdelse. Det er en fordel, hvis du allerede har relevant erhvervserfaring eller erfaring som frivillig i en stor organisation med mange interessenter.

Du er struktureret og detaljeorienteret og tager gerne selvstændigt ansvar i opgaveløsningen. Du trives med administrative opgaver, men kan også lide at blive udfordret personligt og fagligt af opgaver af mere udviklingsmæssig karakter f.eks. konceptudvikling.

Du er samarbejdsorienteret, åben og initiativrig i forhold til at opbygge gode relationer med andre, og du er opsøgende, når du har behov for sparring eller hjælp fra andre.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig et spændende studiejob, hvor du får indsigt i en stor offentlig organisation med stort politisk fokus. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt HR fællesskab.

Herudover bliver du en del af en enhed på cirka 35 dygtige medarbejdere i Koncern HR Uddannelse og Udvikling, hvor vi løser et bredt udsnit af opgaver inden for områder som ledelsesudvikling, rekruttering, arbejdsmiljø, personalepolitik, MED systemet, HR medarbejderundersøgelser, faglig efteruddannelse mv.

Stillingen er et studiejob på 15 timer pr. uge, som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Du får arbejdsplads i Regionshuset i Sorø, men du vil også efter nærmere aftale kunne løse enkelte opgaver hjemmefra.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Tina Ravn Sølling på tlf. 23 65 04 89. Vær opmærksom på at der i juli måned er ferieafvikling.

Ansøgning

Er jobbet lige dig, så upload en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om din interesse i jobbet og relevante kompetencer. Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Ærtekildevej 1
4100 Ringsted
Danmark
Adresse 2
4180 Sorø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
23650489
Praktisk information
Oprettet
04-08-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83803147
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-08-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83803147
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed