Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til kommunikation i Dom-stolsstyrelsen

Domstolsstyrelsen, Straffe- og skifteprogrammet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2022

Har du lyst til at prøve kræfter med en bred række af kommunikationsopgaver og arbejde kreativt med at lave videoer, skrive nyheder og hjælpe med at opdatere vores hjemmeside. Så er du måske Domstolsstyrelsens nye kommunikationsstudent.

Domstolsstyrelsen er en spændende statslig arbejdsplads. Vores opgave er at administrere og udvikle Danmarks Domstole, og vi arbejder under mottoet for ret og retfærdighed. 

Du bliver en del af Straffe- og skifteprogrammet, som en selvstændig organisatorisk enhed i Domstolsstyrelsen. Formålet med programmet er at udvikle nye it-systemer til understøttelse af straffe- og skifteområderne ved Danmarks Domstole. Du får engagere kollegaer med mange forskellige profiler, som arbejder tæt sammen om at bygge en løsning, der skal bruges af tusindvis af mennesker over hele Danmark.

Vi er en social organisation, som lægger stor vægt på at være gode kollegaer og at løfte hinanden fagligt. Derudover holder vi torsdagsbarer og spiser fælles morgenmad.

Hvad skal du lave?

Dine opgaver kan blandt andet omfatte at:Skrive udkast til nyheder og andre tekster

 • Research til presseberedskaber og kommunikationsindsatser
 • Løse praktiske opgaver i forbindelse med trykte og digitale informationsmaterialer
 • Bistå med at optage og klippe video i Adobe Acrobat DC
 • Klippe og redigere billeder i Photoshop
 • Hjælpe til med forberedelser af programmets arrangementer, herunder hackaton, uddannelsesmesser mm.

Hvem er du?

Du læser en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik. Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra tidligere jobs eller frivilligt arbejde.

 Vi lægger vægt på, at du:

 • Er positiv, initiativrig og kan arbejde selvstændigt
 • Er god til at sætte dig ind i nye stofområder
 • Er løsningsorienteret med sans for detaljen
 • Er god til at formidle et budskab
 • Kan optage og redigere video
 • Har erfaring med at arbejde i Adobe-programmer

Løn- og ansættelsesvilkår.

Du bliver ansat som timelønnet i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Din ugentlige arbejdstid vil være gennemsnitligt 15 timer. Fordelingen af arbejdstiden kan aftales fleksibelt afhængig af dine studier.

Som studentermedhjælper bliver du ansat i Styringsenheden i Straffe- og skifteprogrammet, som pt. består af en enhedschef, en kommunikationskonsulent, fire AC-generalister og en studentermedhjælper.

Din daglige gang vil være i vores lokaler på Gammel Mønt 3A 1117 København K.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk  Du kan læse mere om Straffe- og skifteprogrammet, vores formål og releaseplan på https://www.domstol.dk/om-os/straffe-og-skifteprogrammet/

Oplysninger om stillingen kan fås hos kommunikationskonsulent Julie Rønn Madsen, 30 44 48 96 eller enhedschef Anna Sofie Bahnson Witzgall, 23 42 33 57.

Ansøgningen
Du sender din ansøgning elektronisk via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk under Job i Danmarks Domstole. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen Søg stillingen i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, relevante eksamenspapirer med karakterer og eventuelle udtalelser.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest den 25. november 2022 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48. 

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Domstolsstyrelsen, Straffe- og skifteprogrammet

Adresse 1
Gammel Mønt 3
1117 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2022
Udløber
25-11-2022
Kviknummer
LJA-84190381
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen, Straffe- og skifteprogrammet

Adresse
Gammel Mønt 3
1117
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-11-2022
Ansøgningsfrist
25-11-2022
Kviknummer
LJA-84190381
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed