Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til kommunikation, grafisk design og IT på IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022
Med jobstart januar 2023

IT-afdelingen på IT-Universitetet i København (ITU) søger en studentermedhjælper til at håndtere vores interne og eksterne kommunikation. IT-afdelingen håndterer IT-infrastruktur og yder støtte til ansatte og studerende på universitetet. Det primære fokus lægges derfor på de IT-services, som vi tilbyder samt driftstatus.

Du vil have kontorplads i vores IT-afdeling, men du skal kunne arbejde alene på kommunikationsprojekter. Vi forventer således, at du har evnen til at arbejde selvstændigt og tage initiativer på egen hånd.

Dine vigtigste ansvarsområder
Du vil arbejde med vedligeholdelse af vores kommunikationsplatforme samt forefaldende arbejde. Nogle opgaver er mere praktisk orienteret end andre. Det vigtigste er, at du er i stand til at skabe attraktivt og interessant indhold til vores brugere.

Du vil få ansvaret for

  • Content management
Vores digitale indhold er placeret to forskellige steder: ITU Student og Intranet for henholdsvis studerende og ansatte på ITU. Her ligger information og vejledninger til vores IT-services. Vi kommunikerer primært på engelsk, så du skal kunne formulere dig klart og brugervenligt. Vi bruger Sitecore som CMS, og du vil have ansvaret for at opdatere tekster samt vejledninger på hjemmesiderne. Her er kendskab til HTML en fordel.

  • Grafisk design
Nogle arbejdsopgaver indebærer integration af grafisk design. For eksempel er vores brugervejledninger udarbejdet i Adobe InDesign. Derudover laver vi plakater ved hjælp af enten Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator.

  • Informationer til brugerne
Du vil skulle oprette tekst og billeder til ITU's interne nyhedsbrev ReadIT, ITU's informationsskærme samt direkte e-mails.

Viden og kvalifikationsbehov
Vi forventer, at du kan løse en masse forskellige kommunikationsopgaver samtidigt med du holder styr på og overholder deadlines. Desuden bør du være motiveret og have mod på til at lære nye procedurer. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med CMS, HTML eller grafisk design. For eksempel kan du studere B.Sc eller M.Sc. i Digitalt Design og Interaktive Teknologier.
Desuden vil det være en fordel, men ikke et krav, at du er bekendt med Adobes Creative Cloud produkter. Er du ikke det, vil du få en introduktion til produkterne, da de er essentielle for udførslen af dine arbejdsopgaver. Derudover skal du være i stand til at kommunikere på dansk og engelsk med en professionel, praktisk færdighed.

IT-afdelingen tilbyder
En spændende arbejdsplads og en flok dejlige og kompetente kolleger, der altid er parate til at hjælpe samt et velfungerende lederteam.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst med Finansministeriet og relevant organisation. Arbejdstiden er ca 10 timer pr. uge og planlægges under hensyntagen til dine studieaktiviteter.

Stillingen ønskes besat i januar 2023. Vi tager naturligvis hensyn til eksamener og ferie.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Teamleder Karin Tjoa knt@itu.dk telefon 7218 5121 eller vores nuværende studentermedhjælper i jobbet, Eva Louise Christensen evch@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Ansøgningsfristen er den 15. december 2022 kl. 12:00.

Samtaler afholdes løbende.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Tlf
72185000
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72185121
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
15-12-2022
Kviknummer
LJA-84276205
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Tlf: 72185000
Praktisk information
Indrykket
23-11-2022
Ansøgningsfrist
15-12-2022
Kviknummer
LJA-84276205
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed