Gem annonce

Studentermedhjælper til kommunikation, grafisk design og IT

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2020
I IT-afdelingen på IT-Universitetet i København (ITU) søger vi en studentermedhjælper til at håndtere vores interne og eksterne kommunikation. IT-afdelingen håndterer IT-infrastruktur og yder støtte til de 550 ansatte og 2500 studerende på universitetet. Det primære fokus lægges derfor på de IT-services, som vi tilbyder samt drift status.

Du vil have kontorplads i vores IT-afdeling, men du skal kunne arbejde alene på kommunikationsprojekter. Vi forventer således, at du har evnen til at arbejde selvstændigt og tage initiativer på egen hånd.

Dine vigtigste ansvarsområder
Du vil arbejde med vedligeholdelse af vores kommunikationsplatforme samt forefaldende arbejde. Nogle opgaver er mere praktisk orienteret end andre. Det vigtigste er, at du er i stand til at skabe attraktivt og interessant indhold til vores brugere.

Du vil få ansvaret for:

  • Content management: vores digitale indhold er placeret to forskellige steder: ITU Student og Intranet for henholdsvis studerende og ansatte på ITU. Vi bruger Sitecore som CMS, og du vil have ansvaret for at opdatere tekster samt vejledninger på hjemmesiderne.
  • Grafisk design: afhængigt af de forskellige arbejdsopgaver vil nogle indebære integration af grafisk design. For eksempel er vores brugervejledninger udarbejdet i Adobe InDesign. Derudover laver vi plakater ved hjælp af enten Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator.
  • Informationer til brugerne: Du vil skulle oprette tekst og billeder til ITU's interne nyhedsbrev ReadIT, ITU's informationsskærme samt direkte e-mails.
Viden og kvalifikationsbehov
Vi forventer, at du kan løse en masse forskellige kommunikationsopgaver samtidig med at du holder styr på og overholder deadlines. Desuden bør du være motiveret og have mod på til at lære nye procedurer. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med CMS, HTML eller grafisk design. For eksempel kan du studere B.Sc eller M.Sc. i Digital Design og Interaktive Teknologier.

Desuden vil det være en fordel, men ikke et krav, at du er bekendt med Adobes Creative Cloud produkter. Er du ikke det, vil du få en introduktion til produkterne, da de er essentielle for udførslen af dine arbejdsopgaver. Derudover bør du være i stand til at kommunikere på dansk og engelsk med en professionel, praktisk færdighed.

IT-afdelingen tilbyder
En spændende arbejdsplads og en flok dejlige og kompetente kolleger, der altid er parate til at hjælpe.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst med Finansministeriet og relevant organisation.

Arbejdstiden er ca 12 timer pr. uge og planlægges under hensyntagen til dine studieaktiviteter.

Stillingen ønskes besat i juni 2020. Vi tager naturligvis hensyn til eksamener og ferie.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte teamleder Karin Tjoa knt@itu.dk telefon 7218 5121 eller vores nuværende studentermedhjælper i jobbet, Julie Christine Binau jubi@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger

Ansøgningsfristen er den 30. april 2020 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt løbende.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72185121
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79921891
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Tlf: 72185131
Praktisk information
Indrykket
23-03-2020
Ansøgningsfrist
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79921891
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce