Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Københavns Kommunes it-projektråd

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-07-2022

Nu har du muligheden for at komme med på holdet, da vi søger en studentermedhjælper til at understøtte It-projektrådets arbejde med at vurdere de største it-projekter i Københavns Kommune.

 

Om stillingen

It-projektrådets kerneopgave er at vurdere de største og mest kritiske it-projekter i Københavns Kommune for at kunne give rådgivning og anbefalinger, der kan bidrage til, at projekterne kommer sikkert i mål. Rådet består af fire direktører fra kommunes forvaltninger og fem eksterne medlemmer, som er topchefer fra det private og andre offentlige myndigheder.

 

Med erfaringerne fra it-projektvurderingerne og kommunens største it-projekter arbejder It-projektrådet for at professionalisere Københavns Kommunes arbejde med it-projekter inden for de områder, hvor der særligt er potentiale til at løfte kommunens arbejde.

 

Det gør vi gennem dialog med de it-ansvarlige direktører i kommunens syv for-valtninger og ved at sætte fokus på godt projekthåndværk via arrangementer og konferencer for kommunens medarbejdere og relevante chefer.

 

Dine opgaver

Dine konkrete opgaver tilrettelægges i tæt dialog med sekretariatets ledelse og resten af teamet, og der er gode muligheder for at prøve forskellige typer af opgaver og udvikle dine fagligheder. Dine primære opgaver vil bestå i at understøtte tilrettelæggelsen af it-projektvurderingerne og praktiske opgaver ifm. afviklingen af både rådsmøder og vurderinger.

 

Det betyder, at du skal

  • koordinere mulige datoer for projektvurderingerne mellem rådsmedlemmerne, direktionssekretærer og projektorganisationen.

  • have dialog med mulige vurderingspersoner, som skal bidrage til vurderingen samt sikre dig, at de kan deltage.

  • bidrage til analytiske opgaver i sekretariatet og kunne trække viden ud om de vurderede projekter pba. deres dokumentation.

  • bistå sekretariatet og resten af serviceområdet i diverse mindre opgaver fx. ifm. afholdelse af kurser, møder, workshops og lignende.

 

Om dig

Vi forventer, at du

  • er i gang med en relevant videregående uddannelse det kunne fx være inden for projektledelse, forretnings- og procesforståelse eller erhvervsøkonomi, statskundskab eller lignende.

  • kan orientere dig i en stor kompleks faglig og politisk organisation.

  • arbejder struktureret, er servicemindet og kan bevare overblikket og humøret også i pressede situationer.

  • er udadvendt og kan kommunikere let forståeligt i dagligdagens berøring med rådsmedlemmer, projektledere og andre fagpersoner.

  • har blik for den helhed, dine opgaver indgår i og sikrer den gode overlevering til de øvrige medarbejdere i sekretariatet, når vi skal overtage efter dig.

 

It-projektrådets sekretariat

Du bliver en del af It-projektrådets sekretariat, der varetager en bred vifte af forskellige opgaver fra dialog med forvaltningerne om potentielle projektvurderinger og afvikling af vurderingerne, betjening af It-projektrådet ifm. rådets møder og øvrige arbejde, vidensindsamling og -deling til kommunens it-ansvarlige direktører og medarbejdere samt en række professionaliserings- og udviklingstiltag for it-projektområdet i Københavns Kommune.

 

Sekretariatet er placeret i serviceområdet Strategi og Forvaltningsrelationer i Koncern IT under Økonomiforvaltningen.

 

Serviceområdet har syv overordnede ansvarsområder: forvaltningssamarbejde, god it-styring, digitale kompetencer, porteføljestyring, rammearkitektur, strategi og ledelsesstøtte samt sekretariatet for It-projektrådet.

 

Serviceområdet har samlet set til opgave at være relationsskabende i forhold til forvaltningerne og andre samarbejdspartnere samt at drive den tværgående professionalisering af rammerne for it-styring i kommunen. Endelig understøtter serviceområdet Koncern ITs ledelse med analyser og udarbejdelse af beslutningsoplæg.

 

Sammen med It-projektrådet er vi er et ambitiøst sekretariat, der kontinuerligt sætter dagsordenen for den videre professionalisering i kommunen og vi lykkes med vores målsætninger.

 

Du kan læse mere om It-projektrådet på www.itprojektraad.kk.dk

 

Vi tilbyder

Hos os får du et alsidigt, fleksibelt og udfordrende job med en meget bred kontaktflade og stejl læringskurve. Serviceområdet har et stærkt sammenhold og en uformel omgangstone. Der er fra ledelsen fokus på en rummelig arbejdsplads, hvor trivsel er i højsædet.

 

Hvis du har ambitioner om en karriere inden for it, er dette et oplagt job.

 

Ud over det faglige, så er vi også et serviceområde, der værdsætter det sociale. Gennem tiderne har vi excelleret i alt fra madlavningskurser, nytårskure og bowlingarrangementer. Uden for eget serviceområde hygger vi os sammen med gode kollegaer til fælles fredagsbar og fester eller mødes i nogle af klubberne på Fuglebakken.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er sat til 15-20 timer pr. uge. Den ønskes besat hurtigst muligt.

 

Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

 

Vil du vide mere?

Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til sekretariatschef Karen Rahbek på 2330 7757 eller koordinator Hans Henrik Halvbjørn på 3066 9225.

 

Søg via linket senest den 25. august 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Web
Adresse 2
Borups alle 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83807949
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Borups alle 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-07-2022
Ansøgningsfrist
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83807949
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed