Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Keolis Aarhus Letbane

Keolis Danmark

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021

Vil du med ombord i Danmarks første letbane? Ønsker du et meningsfyldt job, hvor du miljøvenligt sikrer, at passagererne i letbanen kommer sikkert fra A til B ved at give klar information til passagererne? Vil du spille en central rolle for mange tusinde passagerer?

Vi søger nu tre studentermedhjælpere til kundeinformation, der vil arbejde om morgenen fra kl. 6.00 til kl. 9.00. Arbejdsstedet er letbanens kontrolcenter, P. Hiort-Lorensens vej 71, 8000 Aarhus C, hvor du i gennemsnit får ca. 2 vagter om ugen, hvor der i planlægningen bliver taget højde for dit studieskema.

Arbejdsopgaver

Som informationsmedarbejder er din opgave at give kundeinformation omkring ændringer og driftsforstyrrelser i letbanetrafikken til passagererne via kontrolcenterets platforme og systemer.

Du vil få en intern uddannelse og blive oplært i kundeinformationssystemerne. Der vil være dage, hvor der er travlt, men du kan også være heldig, at du får tid til at læse, mens du er på arbejde.

Om dig

  • Du studerer på et nærliggende uddannelsessted
  • Er god til at kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer skriftligt
  • Har et godt humør og en evne til selv at bidrage til et godt socialt arbejdsmiljø
  • Har flair for IT-systemer
  • Du er mødestabil

Sådan søger du

For at søge stillingen sender du din ansøgning, CV, dokumentation for, at du studerer og andet relevant materiale via linket til jobbet som studentermedhjælper, Keolis Aarhus Letbane til https://www.keolis.dk/job-og-karriere/ - hvorefter, at du kan søge stillingen til højre under "søg stillingen".

Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte OCC-driftsleder, Bo B. Sørensen, 3066 3036.

Forløbet

Har du den rette indstilling og profil, så vil du blive indkaldt til første samtale. Her får vi et indtryk af hinanden, ligesom du får et nærmere indtryk af arbejdet som studentermedhjælper i Keolis. Herefter skal begge parter vurdere, om vi fortsat synes, at jobbet er det rette for dig. Herefter kan du blive tilbudt ansættelse som studentermedhjælper.

Vi forventer at indkalde til samtaler i midten af september 2021.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vi læser ansøgninger løbende og lukker ned for stillingsopslaget, så snart vi har den rette kandidat.

Keolis tilbyder:

I Keolis arbejder vi med korte beslutningsveje og decentral ledelsesfilosofi. Du vil derfor få stor mulighed for at sætte dit præg på hverdagen. Du bliver en del af en koncern med ca. 1.500 medarbejdere i Danmark og 65.000 verden over. I Danmark har vi 11 busanlæg med egne værksteder samt driftskontrakten på letbanerne i Aarhus og i Odense. Dertil kommer, at Keolis er verdens førende operatør af letbaner, som vi driver i bl.a. Norge, Frankrig, Australien, Canada og Danmark.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Keolis Danmark

Adresse 1
P. Hiort-Lorenzens Vej 71-95
8000 Aarhus C
Danmark
Adresse 2
8000 Aarhus C
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
+4530663036
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
28-10-2021
Kviknummer
LJA-82663911
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Keolis Danmark

Adresse
P. Hiort-Lorenzens Vej 71-95
8000
Aarhus C
Praktisk information
Indrykket
15-09-2021
Ansøgningsfrist
28-10-2021
Kviknummer
LJA-82663911
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed